compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Deadpool

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Deadpool

Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool)

Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool)

Delen op facebook
Deadpool
Nederlandse première: 11-2-2016
Verenigde Staten, 2016, 108 min,

Voormalig speciaal agent Wade Wilson (Ryan Reynolds) werkt als huurling wanneer hij terechtkomt in een bizar experiment. Als de rook optrekt blijkt Wilson een paar unieke eigenschappen erbij te hebben: hij geneest bizar snel en is geestelijk lichtelijk uit balans. Hij neemt het alter ego Deadpool aan en gaat op zoek naar de man die zijn leven overhoop gooide.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Deadpool trailer en bijzonderheden

Een verfilming van Marvels Deadpool-comics zat al een tijdje in de pijpleiding. In januari 2012 werd een filmpje met testbeelden gemaakt om studiohoofden te overtuigen dat de film een goed idee was. Pas toen de beelden in augustus 2014 op internet verschenen en de fans lyrisch waren over de video, werd de beslissing genomen om de film daadwerkelijk groen licht te geven.

Trailer van DeadpoolBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Deadpoolhttps://i1.ytimg.com/vi/zjTGvfIHKTA/hqdefault.jpg2016-01-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deadpool is het regiedebuut van Tim Miller. Miller werd in 2005 genomineerd voor de Oscar voor Beste Korte Animatiefilm.

Deadpool - Bioscopen, Tijden & Tickets

Deadpool in de bioscoop

Wil je Deadpool zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Voormalig speciaal agent Wade Wilson werkt als huurling wanneer hij terechtkomt in een bizar experiment. Als de rook optrekt blijkt Wilson een paar unieke eigenschappen erbij te hebben: hij geneest bizar snel en is geestelijk lichtelijk uit balans. Hij neemt het alter ego Deadpool aan.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox of Germany, Direct Dimensions (DDI), Marvel Enterprises, Marvel Studios, TSG Entertainment, Twentieth Century Fox Film Corporation

Cast & Regisseur

Ryan Reynolds

Wade Wilson / Deadpool
Morena Baccarin

Vanessa Carlysle / Copycat
Gina Carano

Angel Dust
Tim Miller

Regisseur

Nieuws over Deadpool