compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Hail, Caesar!

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Hail, Caesar!

Josh Brolin (Eddie Mannix)

Josh Brolin (Eddie Mannix)

Delen op facebook
Hail, Caesar!
Nederlandse première: 18-2-2016
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2016, 106 min,

Eddie Mannix (Josh Brolin) moet in het Hollywood van de jaren vijftig ervoor zorgen dat een filmproductie op rolletjes loopt. Als de hoofdrolspeler (George Clooney) wordt ontvoerd moet hij hem redden.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

Hail, Caesar! trailer en bijzonderheden

Het idee achter deze film ontstond al in 2004. Al die tijd was het de bedoeling dat George Clooney de hoofdrol zou spelen.

Trailer van Hail, Caesar!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hail, Caesar!https://i1.ytimg.com/vi/z-dbFCPluBA/hqdefault.jpg2016-01-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Coen-broers hebben voor hun nieuwste film een enorme cast weten te strikken waarbij ze al vaker samenwerkten met Josh Brolin, George Clooney en Frances McDormand.

Onze recensie ***1/20

(c) Universal

Hail, Caesar! recensie

De gebroeders Coen dansen als Gene Kelly heen en weer over de lijn tussen parodie op en ode aan het Hollywood van net na de Tweede Wereldoorlog en brengen daarbij flarden uit klassieke genres samen tot een uiterst vermakelijke meta-komedie over cinema, geloof en het communisme. ...lees de volledige recensie

Hail, Caesar! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hail, Caesar! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hail, Caesar! zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX Amazon Prime Video

Eddie Mannix moet in het Hollywood van de jaren vijftig ervoor zorgen dat een filmproductie op rolletjes loopt. Als de hoofdrolspeler wordt ontvoerd moet hij hem redden. Nieuwe film van Coen-broers met sterrencast.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Allan Padelford Camera Cars, Chapman/Leonard Studio Equipment, Mike Zoss Productions, Psyop, Universal Pictures, Universal Pictures Germany, Universal Pictures International (UPI), Working Title Films

Cast & Regisseur

Joel Coen

Regisseur
Hail, Caesar! poster

Nieuws over Hail, Caesar!