compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Killer Elite

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Killer Elite

Killer Elite filmstill

Killer Elite filmstill

Delen op facebook
Killer Elite
Nederlandse première: 24-11-2011
Australië, Verenigde Staten, 2011,

Ex-marinier Danny Bryce (Jason Statham) moet zijn oude vriend en mentor (Robert De Niro) helpen wanneer deze gedreigd vermoord te worden door een groepje huurlingen. Wat volgt is een bloedstollend kat en muisspel.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Killer Elite trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op het boek The Feather Men van Sir Ranulph Fiennes. Dit boek schijnt gebaseerd te zijn op ware gebeurtenissen maar dit wordt door veel mensen betwist.

Trailer van Killer EliteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Killer Elitehttps://i1.ytimg.com/vi/8F1wrDsUqYc/hqdefault.jpg2011-11-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is het speelfilmdebuut van regisseur van Gary McKendry. eerder maakte hij de korte film Everything in This Country Must.

Killer Elite - Bioscopen, Tijden & Tickets

Killer Elite in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Killer Elite zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

Ex-marinier Danny Bryce (Jason Statham) moet zijn oude vriend en mentor (Robert DeNiro) helpen wanneer deze gedreigd vermoord te worden door een groepje huurlingen. Gebaseerd op het boek The Feather Men.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ablo, Ambience Entertainment, Amero PT, Concorde Filmverleih, DeA Planeta Home Entertainment, E1 Entertainment Benelux, Omnilab Media, Palomar Pictures