Smaak van de Ziel

Pitch van Smaak van de Ziel
De schoonheid van voedsel wordt in deze documentaire op een kunstzinnige wijze weergegeven. Twee chef-koks en een meesterproever komen aan het woord, wiens leven om het genot van het eten draaien. Erik van Loo is chef-kok en eigenaar van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Cees Helder, kreeg als eerste Nederlander een derde Michelinster. Meesterproever Paul van Craenenbroeck bepaalde dat Helder een Michelinster kreeg.
Smaak van de Ziel trailer en bijzonderheden
Paul Van Craenenbroeck was tot eind januari 2005 de hoofdinspecteur van de rode Michelin-gids Benelux.
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!
Dank voor je hulp.
Dank voor je hulp.
Aanloop
Regisseur "Robbert So Kiem Hwat" regisseert al meer dan tien jaar theater met zijn productiehuis 'Jonge Sla Produkties'. Nu is hij de filmwereld ingeslagen met EYing.
Recensies van Smaak van de Ziel
Ode aan voedsel
De Smaak van de Ziel is niet alleen een ode aan voedsel, maar vooral een charmant portret over mannen met een ongekende gedrevenheid en overgave.
Waardering: 



7.0/10





Gemaakt voor TV
'De smaak van de ziel' is gemaakt voor televisie en nergens wordt duidelijk waarom we voor deze 50 minuten durende film naar de bioscoop moeten.
Bron: Parool/Mark Moorman
Waardering: 



5.0/10





Smaak van de Ziel - Bioscopen, Tijden & Tickets
Smaak van de Ziel in de bioscoop
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.