compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mannenharten > Nieuws
Mannenharten

Nieuws over de film Mannenharten

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Mannenharten

Liliana de Vries en Willem de Bruin © ArjoFrank Fotografie | BiosAgenda.nl

Première Catacombe in beeld

4-9-2018 Gisteravond was onze fotograaf bij de feestelijke première van de nieuwe Nederlandse speelfilm CATACOMBE, een film die zich afspeelt op en rond het voetbalveld. Het wordt het speelfilmdebuut van van zanger/rapper Willem de Bruin.

Poster van 'De Club van Lelijke Kinderen' (c) Independent Films Nederland 2018

Jeroen van Koningsbrugge in film Club van Lelijke Kinderen

Ook Jelka van Houten speelt in familiefilm

10-7-2018 De eerste 2 acteurs van de cast van de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen zijn bekend. Jeroen van Koningsbrugge en Jelka van Houten zullen de vader en moeder spelen van hoofdpersonage Paul. De audities voor de rol van Paul en zijn oudere zus zijn nog in volle gang.

Rapper en ex-profvoetballer maken acteerdebuut

Willem de Bruin (The Opposites) en Glenn Helder in matchfixing-drama

19-4-2017 De nieuwe Nederlandse film Catacombe van regisseur Victor Ponten laat de rapper Willem de Bruin acteren en voetballen. Ook ex-profvoetballer Glenn Helder maakt zijn debuut als acteur in deze film.

TV-tip: Mannenharten, 20:30, RTL4

4-2-2016 Zes mannen hebben elkaar leren kennen in een sportschool. Ze zijn verschillend, maar ze hebben één ding gemeen: Ze willen allemaal geluk vinden in de liefde. Allemaal hebben ze herkenbare problemen: voor mannen, maar óók voor vrouwen.

De mannen van Mannenharten 2!

15-12-2015 17 december is het zover! Dan komt Mannenharten 2 in de bioscoop. Onze fotograaf was aanwezig bij de fotocall van de cast en zette de mannen op de foto.

Mannenharten krijgt Vlaamse remake

16-2-2015 Terwijl de opnames van Mannenharten 2 in volle gang zijn, is bekend geworden dat Mannenharten een remake in Vlaanderen krijgt. De film gaat daar Wat Mannen Willen heten.

Vrouwelijke cast Mannenharten 2 bekend

6-2-2015 De vrouwelijke cast van het vervolg op Mannenharten is vandaag bekend gemaakt. Naast oudgedienden Hadewych Minis en Jelka van Houten zullen ook Maartje van de Wetering en Bo Maerten in de film te zien zijn.

Verkiezing publieksprijs NFF geopend

1-9-2014 Per vandaag kan iedereen stemmen op het UPC Gouden Kalf voor de Beste Publieksfilm, de publieksprijs van het Nederlands Film Festival. Negentien Nederlandse films maken kans op deze prijs.

(c) DFW

Interview met de cast van Mannenharten

8-1-2014 Onlangs werd bekend dat de film Mannenharten 400.000 bezoekers naar de bioscoop heeft getrokken. Wij spraken met regisseur Mark de Cloe en hoofdrolspelers Daan Schuurmans, Hadewych Minis en Teun Kuilboer.

Platina voor Mees Kees en Mannenharten

6-1-2014 De films Mannenharten en Mees Kees op kamp hebben dit weekend allebei een Platina status gehaald. Dat betekent dat de films 400.000 bezoekers naar de bioscoop hebben getrokken.

100.000 bezoekers voor Mannenharten

2-12-2013 De romantische film Mannenharten heeft sinds afgelopen donderdag 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Daarmee heeft de film de Gouden Status behaald.

Speelweek 48: deze week in première

27-11-2013 Elke donderdag komen er nieuwe films in de bioscopen van Nederland. Deze week wordt natuurlijk niet overgeslagen. Deze week hebben we zeven nieuwe films. De film van de week is Mannenharten.