compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Help > Nieuws
The Help

Nieuws over de film The Help

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over The Help

Caitriona Balfe, Jamie Dornan, Judi Dench, Jude Hill, Lewis McAskie in Belfast (2021)

7 Oscar-nominaties voor Belfast, House of Gucci 1

Oscar 2022

8-2-2022 Acteurs Leslie Jordan en Tracee Ellis Ross maakten vanmiddag (ochtend, L.A.-tijd) de nominaties bekend voor de 94e Academy Awards.De semi-autobiografische Belfast is 7x genomineerd. De Oscars 2022 worden LIVE ZONDAG 27 MAART uitgezonden.

TV-tip: The Help: 20:30 op Net5

26-1-2015 The Help volgt het leven van zwarte huishoudsters in het Mississippi van de jaren '60. De eigenzinnige schrijfster Skeeter wil hun persoonlijke verhalen over hun leven bundelen in een boek. De huishoudsters, onder aanvoering van Aibileen en Minny, zijn eerst terughoudend maar algauw komen de verhalen los.

De uitreiking van de Oscars vond gisternacht plaats.

Oscar naar The Artist

Weinig verrassingen onder de winnaars

27-2-2012 Gisternacht zijn de Oscars, ookwel bekend als the Academy Awards uitgereikt. The Artist won de Oscar voor Beste Film.

(c) British Academy of Film and Television Arts

The Artist wint flink bij de BAFTA's

13-2-2012 The Artist is gisteren bij de uitreiking van de BAFTA's flink in de prijzen gevallen. De film won maar liefst zeven awards.

Tom Sherak (voorzitter van de Academy) en actrice Jennifer Lawrence maakten de nominaties bekend. Hier het moment dat Rundskop wordt aangekondigd.

Rundskop genomineerd voor een Oscar

Bekendmaking van de Oscarnominaties 2012

24-1-2012 De Oscarnominaties zijn dan eindelijk bekendgemaakt. De film Hugo heeft maar liefst elf nominaties, op de hielen gevolgd door The Artist met tien, en op afstand met zes nominaties Moneyball en War Horse. De grote verrassing is dat Rundskop (Engelse titel Bullhead) genomineerd is in de categorie beste film in een buitenlandse taal.

(c) 20th Century Fox

Weinig verrassingen bij Golden Globes

16-1-2012 Gisteren zijn de Golden Globes uitgereikt. Er zaten niet echt grote verrassingen tussen de winnaars. The Descendants van George Clooney won de award voor beste Drama Film.

Still uit de film

TheReview - The Help

27-12-2011 In de Verenigde Staten stond de film al een paar weken op nummer: The Help. Ook het boek waarop de film gebaseerd is, in Nederland bekend als Een Keukenmeidenroman, is een bestseller. In Nederland kan men nu de film ook eindelijk gaan zien.

Kerstvakantie 2011: tips voor films

23-12-2011 Het is weer kerstvakantie! BiosAgenda.nl zet de leukste filmtips op een rij.

Golden Globe nominaties bekend gemaakt

15-12-2011 Vandaag zijn de nominaties voor de Golden Globes bekend gemaakt. Grote kanshebber is The Artist die maar liefst zes nominaties heeft binnen gehaald.

Alle prijzen Film By The Sea bekend

16-9-2011 Alle prijzen van Film By The Sea zijn bekend. Nadat bekend was dat La Piel Que Habito de Moviesquad prijs won, kunnen we nu ook melden dat de Dioraphte Film- en Literatuur Award naar Oranges and Sunshine gaat. The Help won de CPNB Film- en Literatuurpublieksprijs. De Delta Young Talent Award was voor Stokje van Léonie de Boer. Terence Davies neemt Lifetime Achievement Award in ontvangst en Paul Verhoeven kreeg de Grand Director Award.


Cast & Regisseur

Emma Stone
Emma Stone
Eugenia 'Skeeter' Phelan
Viola Davis
Viola Davis
Aibileen Clark
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Celia Foote
Octavia Spencer
Octavia Spencer
Minny Jackson
Bryce Dallas Howard
Bryce Dallas Howard
Hilly Holbrook
Ahna O'Reilly
Ahna O'Reilly
Elizabeth Leefolt
Tate Taylor
Tate Taylor
Regisseur