Deze website maakt gebruik van cookies  /  Wat betekent dit voor mij  /  Ik begrijp het, laat deze melding niet meer zien
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 30-4 t/m 6-5
WEB | mobiel | app
Home > Filmnieuws > Johnny Depp blijft voorlopig piraat

Johnny Depp blijft voorlopig piraat

'Jack Sparrow is geweldig om te spelen'

20-6-2006 LOS ANGELES - Met twee vervolgfilms op "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl" die eraan komen zou je denken dat Johnny Depp even genoeg heeft van het piratenbestaan. Niet is minder waar.

Johnny Depp blijft voorlopig piraat: Poster Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Poster Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Half juli komt de tweede film over de excentrieke piraat Jack Sparrow uit. In Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest moet Sparrow vechten wat hij waard is om zijn ziel te behouden. De originele 'Pirates' kwam uit in 2003 en bracht wereldwijd ruim 650 miljoen dollar op. Naast het commerciële succes kreeg de films vijf Oscar-nominaties, vijf BAFTA-nominaties (waarvan er 1 verzilverd werd) en een nominatie voor een Golden Globe.

Een vervolg kon niet uitblijven. Half juli is Jack Sparrow weer te zien in de Nederlandse bioscopen en ondertussen is regisseur Gore Verbinski met nagenoeg hetzelfde team bezig met de opnames van het derde deel: Pirates of the Caribbean: At World's End. Hoewel het erop lijkt dat dit het laatste deel in de serie is, kan Johnny Depp voorlopig geen afscheid nemen van zijn personage. 'Het is geweldig om Jack Sparrow te spelen, afscheid nemen zou me zwaar vallen', aldus de 43-jarige acteur. 'Misschien komen Pirates 4, 5 en 6 nog wel. Als ze een goed script hebben, waarom niet?'

Men is lang erg stil gebleven over het vervolg dat binnenkort uitkomt. Experts melden echter nu al dat Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest de bestlopende film van de zomer gaat worden.

Links:


Word lid om de bioscoopagenda van uw stad per e-mail te ontvangen en om de complete agenda te zien!

Meer nieuws

Maandoverzicht (Child 44)

Mei: de must-sees van deze filmmaand

4-5-2015 Iedere maand zet BiosAgenda de must sees van de maand op een rij? Welke films zijn de moeite waard in mei? Bekijk in het in dit handige traileroverzicht!

Short of the Week

SHORT 178: Arsy-Versy

4-5-2015 Deze week hebben we een korte film uit een land dat niet eerder aan bod is gekomen: Slowakije. In deze film volgen we een 50-jarige die nog bij zijn moeder woont.

TV-tip: Schindler's List, 20:30 op Veronica

4-5-2015 De op het oog ijdele en hebberige Duitse zakenman Oskar Schindler (Liam Neeson) besluit tijdens het Nazi-regime zijn fabriek te gaan gebruiken als vluchtplaats voor Joden.

Power Rangers reboot uitgesteld

1-5-2015 Filmstudio Lionsgate heeft aangekondigd dat de reboot van de 'Power Rangers' franchise een half jaar is uitgesteld. De nieuwe film in de franchise zou in juli 2016 in de bioscoop verschijnen. Dit is nu verschoven naar januari 2017. Het scenario voor de Power Rangers film wordt gepend door Zack Stentz en Ashley Miller (X-Men: First Class en Thor).

Gooische Vrouwen 2 trekt 2 miljoen bezoekers

1-5-2015 De film Gooische Vrouwen 2 heeft de magische grens van 2 miljoen bezoekers doorbroken. Deze grens is sinds 1986 niet meer doorbroken.

Kingsman: The Secret Service krijgt vervolg

1-5-2015 Er komt hoogstwaarschijnlijk een sequel op Matthew Vaughn's succesvolle comicverfilming Kingsman: The Secret Service. Filmstudio Fox heeft nog geen officiële aankondiging gedaan maar volgens bronnen is dat nog enkel formaliteit. De eerste verfilming van Mark Millars Kingsman strips gaat over de asociale Eggsy die wordt opgeleid tot suave spion. Deze film bracht tot nu toe bijna 400 miljoen dollar op.

TV-tip: Full Metal Jacket, 20:40 op Canvas

1-5-2015 Een groep militairen wordt door Sgt. Hartman op onmenselijke wijze klaargestoomd worden voor de oorlog in Vietnam. In het tweede deel zien we hoe Joker, één van die militairen, de oorlog verslaat als reporter tijdens het Tet-offensief. De ontmenselijking van de soldaten - een gevolg van de militaire trainingen - is overduidelijk.

<  1234567891011121314151617181920212223  >

Kort nieuws

68 films in Den Haag deze week

68 films in Den Haag deze week68 films zijn te zien in Den Haag deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+