Deze website maakt gebruik van cookies  /  Wat betekent dit voor mij  /  Ik begrijp het, laat deze melding niet meer zien
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 27-11 t/m 3-12
Versie: WEB | mobiel

Alle filmsterren van dit moment

FILMSTERREN IN PREMIèRE

Kristin Scott Thomas

IN

My Old Lady

samen met Maggie Smith en Kevin Kline, geregisseerd door Israel Horovitz.

Ook in de bioscoop deze week:

Martin Sheen in Trash samen met Rooney Mara en Selton Mello, geregisseerd door Stephen Daldry. Jennifer Aniston in Horrible Bosses 2 samen met Jason Bateman, Jason Sudeikis en Charlie Day, geregisseerd door Sean Anders. Mark Webber in Jessabelle samen met David Andrews, Joelle Carter en Sarah Snook, geregisseerd door Kevin Greutert.

+ LEES MEER

Kristin Scott Thomas
Kristin Scott Thomas

FILMSTERREN IN HET NIEUWS

Wonder Woman krijgt vrouwelijke regisseur

Eerste vrouwelijke regisseur voor DC-comics

25-11-2014 Michelle MacLaren, bekend van de tv-serie 'Breaking Bad', zal de regie doen voor de aankomende DC-comicverfilming Wonder Woman. Gal Gadot zal de superheldin vertolken.

Nieuw pad voor Jobs film

21-11-2014 De nieuwe film rondom Apple-oprichter Steve Jobs, heeft een andere richting genomen. Producent Sony heeft namelijk het project laten vallen. Eerder kwam er naar voren dat acteur Christian Bale toch van de hoofdrol afzag.

Premiere Wiplala in foto's

19-11-2014 Afgelopen maandag ging de familiefilm Wiplala in premiere in de Filmhallen. Onze fotograaf was hierbij aanwezig.

+ LEES MEER

Michael Fassbender
Michael Fassbender

DE NIEUWSTE BIOGRAFIEËN

Xavier Dolan

Xavier Dolan is een Canadese regisseur en acteur, en heeft op 25-jarige leeftijd al vijf films op zijn naam staan. Hij kreeg een enorme naamsbekendheid door zijn film J'ai Tué Ma Mère, die de relatie tussen een homoseksuele tiener en zijn moeder ..

Gijs Naber

Gijs Naber is geboren in Vinkeveen, heeft daar de HAVO gedaan en ging toen naar de Toneelacademie in Maastricht. Zijn eerste rol in een speelfilm is in "De Ziener" uit 1998, en had ook een rol in de laatste film van Theo van Gogh, Cool!.
Sinds 2..

Omar Sy

Omar Sy is een Franse acteur, vooral bekend van zijn rol in Intouchables, waar hij een goedlachse 'streetwise' jongeman speelt die moet zorgen voor een welgestelde, aristocratische oudere man. Natuurlijk heeft Omar hiervoor ook in andere films gesp..

VANDAAG OP TV

Marion Cotillard

IN

Ali moet wegens nood verhuizen naar Zuid-Frankrijk. Daar ontmoet hij de mooie Stéphanie die orka's traint. Hun relatie komt niet echt van d.. Canvas 20:40

• Keanu Reeves in Speed RTL5 22:30

• Colin Farrell in Total Recall Eén 23:20

• Will Smith in This Means War RTL5 20:30

• Brian Johnson in The Devil Inside ARTE 01:35

+ LEES MEER

VANDAAG GEBOREN

Mark Rietman

Ed Harris (64)

Ed Harris is actief in het theater, op televisie en in films. daarnaast is hij zelf ook nog regisseur. Hij werd in 1983 bekend door zijn rol in The Right Stuff.

Ook geboren vandaag:
Mark Rietman (54), Anna Nicole Smith (47)

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+