Deze website maakt gebruik van cookies  /  Wat betekent dit voor mij  /  Ik begrijp het, laat deze melding niet meer zien
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 26-2 t/m 4-3
WEB | mobiel | app

Alle filmsterren van dit moment

FILMSTERREN IN PREMIèRE

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon

FILMSTERREN IN HET NIEUWS

Veel Blade Runner 2 nieuws

27-2-2015 Er is veel nieuws over een vervolg op Blade Runner. De geruchten rondom deze sequel volgen we al een jaar of vijf maar er lijkt steeds meer schot in de zaak te komen.

Review: Still Alice

****

26-2-2015 Afgelopen zondag won Julianne Moore een Oscar voor haar rol in Still Alice. Onze correspondent in New York zag de film en schreef deze review.

Neill Blomkamp maakt Alien 5

19-2-2015 Neill Blomkamp heeft de afgelopen maanden concept art laten uitlekken voor een nieuwe film in de Alien-franchise. Oorspronkelijk was dit voor een film die was geannuleerd maar nu blijkt dat Blomkamp de film toch gaat maken.

+ LEES MEER

Harrison Ford
Harrison Ford

DE NIEUWSTE BIOGRAFIEËN

Yvon Jaspers

Yvonne Jaspers breekt door als presentatrice van het succesvolle programma 'Boer zoekt Vrouw' in 2005. Later presenteert ze onder meer het tv-programma 'Liefs Uit…'.

Xavier Dolan

Xavier Dolan is een Canadese regisseur en acteur, en heeft op 25-jarige leeftijd al vijf films op zijn naam staan. Hij kreeg een enorme naamsbekendheid door zijn film J'ai Tué Ma Mère, die de relatie tussen een homoseksuele tiener en zijn moeder ..

Gijs Naber

Gijs Naber is geboren in Vinkeveen, heeft daar de HAVO gedaan en ging toen naar de Toneelacademie in Maastricht. Zijn eerste rol in een speelfilm is in "De Ziener" uit 1998, en had ook een rol in de laatste film van Theo van Gogh, Cool!.
Sinds 2..

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers

VANDAAG OP TV

Morgan Freeman

IN

Afrikanen op het slavenschip de Amistad komen in 1839 in opstand. Er volgt een tribunaal wanneer ze gevangen worden genomen op Amerikaans gr.. RTL8 20:30

• Jean Gabin in La Bête humaine ARTE 13:45

• Alexander Asefa in Act of Valor RTL7 22:30

• Samuel L. Jackson in Coach Carter RTL7 00:40

• Robin Williams in License to Wed Net5 22:35

• Sigourney Weaver in You Again Net5 20:30

• Kristen Stewart in Adventureland BBC3 22:00

+ LEES MEER

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+