Deze website maakt gebruik van cookies  /  Wat betekent dit voor mij  /  Ik begrijp het, laat deze melding niet meer zien
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 18-9 t/m 24-9
Versie: WEB | mobiel

Alle filmsterren van dit moment

FILMSTERREN IN PREMIèRE

FILMSTERREN IN HET NIEUWS

Het volledige verhaal achter Dark Blood

In gesprek met George Sluizer

22-9-2014 In 1993 overleed River Phoenix aan een overdosis drugs. George Sluizer verloor de hoofdrolspeler van zijn thriller Dark Blood. Nu, bijna twintig jaar later, maakte de Nederlandse filmmaker het project alsnog af. De film gaat op het NFF in première en wordt daar slechts twee keer vertoond. BiosAgenda sprak met Sluizer en vroeg hem over het afmaken van Dark Blood, River Phoenix en de rechtenkwestie rondom de film.

Frank Lammers speelt J. Kessels

22-9-2014 Frank Lammers gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van het boek J. Kessels, the novel. Het boek van P.F. Thomese gaat over een roadtrip met allerlei bizarre gebeurtenissen.

'Stand alone-film Obi Wan Kenobi'

15-9-2014 Er zijn geruchten gaande dat er een stand alone-film komt van het Star Wars personage Obi Wan Kenobi. Voor de meeste wel bekend als de wijze mentor van Luke Skywalker en als een jonge Jedi-meester gespeeld door Ewan McGregor.

+ LEES MEER

Frank Lammers
Frank Lammers

DE NIEUWSTE BIOGRAFIEËN

Vera Farmiga

Vera Farmiga is een Amerikaanse/Oekraïense actrice, die genomineerd was voor een oscar van de beste bijrol naast George Clooney in Up in the Air. Ze staat bekend om haar expressieve en doorborende blauwe ogen.

Toni Servillo

Toni werd geboren in het Italiaanse Afragola.

Zijn filmdebuut was in 1992 in het Italiaanse drama Morte di un matematico napoletano. Sindsdien is hij te zien in Le Conseguenze dell'amore, Il Divo en La grande bellezza.

Servillo won in 2..

Chloë Moretz

Moretz is geboren in Atlanta. Haar vader is plastisch chirurg en haar moeder werkt als verpleegster. Toen ze nog jong was, zijn haar ouders gescheiden.

Haar acteercarrière begon in 2004, zeven-jarige leeftijd, met een rolletje in de Amerikaanse ..

VANDAAG OP TV

Morgan Freeman

IN

Voormalig huurmoordenaar, en weinig succesvolle boer, wordt overgehaald om weer een klus te klaren. Fox 22:00

• Isabelle Huppert in Pas de Scandale ARTE 13:40

• Michel Piccoli in Mauvais Sang ARTE 00:50

• Michael Douglas in The Sentinel Veronica 23:00

• Denzel Washington in Deja Vu Veronica 20:30

• Gert Portael in Suspect RTL8 20:30

• Harrison Ford in The Mosquito Coast ARTE 20:15

+ LEES MEER

VANDAAG GEBOREN

Nick Cave

Nick Cave (57)

Wie Nick Cave alleen van The Birthday Party kent, kan wellicht maar moeilijk bevatten dat de zwartgallige rockduivel van toen verantwoordelijk is voor een reeks adembenemende album..

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+