Deze website maakt gebruik van cookies  /  Wat betekent dit voor mij  /  Ik begrijp het, laat deze melding niet meer zien
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 05 29-1 t/m 4-2
WEB | mobiel | app

Alle filmsterren van dit moment

FILMSTERREN IN PREMIèRE

FILMSTERREN IN HET NIEUWS

Première Michiel de Ruyter in foto's

28-1-2015 Het kan je waarschijnlijk niet zijn ontgaan: de film Michiel de Ruyter is in premiere gegaan. Onze fotograaf wist zich te mengen tussen alle geïnteresseerde media die wilde fotograferen en filmen. Kijk nu naar de foto's!

'Chris Pratt is de nieuwe Indiana Jones'

28-1-2015 Er zijn plannen om Indiana Jones nieuw leven in te blazen. De ontwikkelingen zijn nog in een erg vroeg stadium, maar er zijn nu geruchten dat Chris Pratt de rol van Indy op zich gaat nemen.

Michiel van Erp maakt docu over MH17

26-1-2015 Michiel van Erp gaat een film maken over vlucht MH17, het vliegtuig van Malaysia Airlines dat boven Oekraine werd neergeschoten. Dat is vandaag bekend geworden.

+ LEES MEER

Frank Lammers
Frank Lammers

DE NIEUWSTE BIOGRAFIEËN

Yvon Jaspers

Yvonne Jaspers breekt door als presentatrice van het succesvolle programma 'Boer zoekt Vrouw' in 2005. Later presenteert ze onder meer het tv-programma 'Liefs Uit…'.

Xavier Dolan

Xavier Dolan is een Canadese regisseur en acteur, en heeft op 25-jarige leeftijd al vijf films op zijn naam staan. Hij kreeg een enorme naamsbekendheid door zijn film J'ai Tué Ma Mère, die de relatie tussen een homoseksuele tiener en zijn moeder ..

Gijs Naber

Gijs Naber is geboren in Vinkeveen, heeft daar de HAVO gedaan en ging toen naar de Toneelacademie in Maastricht. Zijn eerste rol in een speelfilm is in "De Ziener" uit 1998, en had ook een rol in de laatste film van Theo van Gogh, Cool!.
Sinds 2..

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers

VANDAAG OP TV

Frances McDormand

IN

1973. Jongen (15) krijgt de kans om voor het vermaarde muziektijdschrift 'Rolling Stone' een tournee van een opkomende band te verslaan. RTL8 20:30

• Woody Harrelson in The Messenger Canvas 20:40

• Robert Duvall in The Road BBC2 00:05

• Moritz Bleibtreu in Im Juli. ARTE 13:45

• Jan Decleir in Nova zembla RTL5 20:30

• Ed Harris in Radio RTL8 01:10

• Paul Giamatti in The Last Station NPO 2 23:15

• Kurt Rogiers in Sl8n8 RTL5 22:40

• Ray Liotta in Something Wild Eén 23:40

+ LEES MEER

VANDAAG GEBOREN

Christian Bale

Christian Bale (41)

Christian Bale verscheen al op zijn achtste in een reclamespotje. Hij werd bekend bij het grote publiek door zijn rol als seriemoordenaar in American Psycho.

Ook geboren vandaag:
Gene Hackman (85)

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+