Deze website maakt gebruik van cookies  /  Wat betekent dit voor mij  /  Ik begrijp het, laat deze melding niet meer zien
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 24-4 t/m 30-4
Versie: WEB | mobiel

Alle filmsterren van dit moment

FILMSTERREN IN HET NIEUWS

Love Internal: 'een lief en intiem verhaal'

23-4-2014 24 april gaat de film Love Eternal in première: de eerste internationale hoofdrol van Robert de Hoog. Wij spraken in september exclusief met Robert de Hoog over deze bijzondere film.

Premiere The Other Woman in foto's

22-4-2014 Het kan je vast niet ontgaan zijn: enkele weken geleden waren Cameron Diaz, Kate Upton en Leslie Mann in Nederland ter promotie van de film The Other Woman. Deze film komt deze week uit en wij hebben de foto's van de premiere!

Sacha Polak maakt film over Virginia Woolf

16-4-2014 Sacha Polak is momenteel bezig met haar nieuwe film Zurich maar de website Screen Daily meldt dat ze gaat werken aan een film over auteur Virginia Woolf.

+ LEES MEER

DE NIEUWSTE BIOGRAFIEËN

Toni Servillo

Toni werd geboren in het Italiaanse Afragola.

Zijn filmdebuut was in 1992 in het Italiaanse drama Morte di un matematico napoletano. Sindsdien is hij te zien in Le Conseguenze dell'amore, Il Divo en La grande bellezza.

Servillo won in 2008...

Chloë Moretz

Moretz is geboren in Atlanta. Haar vader is plastisch chirurg en haar moeder werkt als verpleegster. Toen ze nog jong was, zijn haar ouders gescheiden.

Haar acteercarrière begon in 2004, zeven-jarige leeftijd, met een rolletje in de Amerikaanse tv-serie...

Manuel Broekman

Manuel Broekman is Nederlands acteur en model. Hij begon met acteren op 10-jarige leeftijd in de tv-serie Madelief. Broekman is te zien in verschillende succesvolle Nederlandse films.

Manuel Broekman
Manuel Broekman

VANDAAG OP TV

Cate Blanchett

IN

Film over de bekendste folkore held Robin Hood. De film gaat over de begindagen van de legende. Met Russell Crowe en Cate Blanchett. Veronica 20:30

• Jeff Goldblum in The Fly RTL7 00:30

• Gregory Peck in Duel in the Sun BBC2 11:55

• Al Pacino in Two for the Money BBC1 00:35

• Patrick Swayze in Dirty Dancing RTL8 20:30

• Miou-Miou in Bienvenue parmi nous TV5 21:00

+ LEES MEER

VANDAAG GEBOREN

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+