Deze website maakt gebruik van cookies  /  Wat betekent dit voor mij  /  Ik begrijp het, laat deze melding niet meer zien
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 20-11 t/m 26-11
Versie: WEB | mobiel

Alle filmsterren van dit moment

FILMSTERREN IN HET NIEUWS

Nieuw pad voor Jobs film

21-11-2014 De nieuwe film rondom Apple-oprichter Steve Jobs, heeft een andere richting genomen. Producent Sony heeft namelijk het project laten vallen. Eerder kwam er naar voren dat acteur Christian Bale toch van de hoofdrol afzag.

Premiere Wiplala in foto's

19-11-2014 Afgelopen maandag ging de familiefilm Wiplala in premiere in de Filmhallen. Onze fotograaf was hierbij aanwezig.

De Dikke en de Dunne krijgen film

18-11-2014 Er komt een biopic uit van Laurel & Hardy, ook wel bekend als de Dikke en de Dunne. De twee maakte vele korte en lange slapsticks films samen. Regisseur Jon S. Baird zal de regie voor de biopic op zich nemen.

+ LEES MEER

Michael Fassbender
Michael Fassbender

DE NIEUWSTE BIOGRAFIEËN

Xavier Dolan

Xavier Dolan is een Canadese regisseur en acteur, en heeft op 25-jarige leeftijd al vijf films op zijn naam staan. Hij kreeg een enorme naamsbekendheid door zijn film J'ai Tué Ma Mère, die de relatie tussen een homoseksuele tiener en zijn moeder ..

Gijs Naber

Gijs Naber is geboren in Vinkeveen, heeft daar de HAVO gedaan en ging toen naar de Toneelacademie in Maastricht. Zijn eerste rol in een speelfilm is in "De Ziener" uit 1998, en had ook een rol in de laatste film van Theo van Gogh, Cool!.
Sinds 2..

Omar Sy

Omar Sy is een Franse acteur, vooral bekend van zijn rol in Intouchables, waar hij een goedlachse 'streetwise' jongeman speelt die moet zorgen voor een welgestelde, aristocratische oudere man. Natuurlijk heeft Omar hiervoor ook in andere films gesp..

VANDAAG OP TV

Isabelle Huppert

IN

Het waargebeurde verhaal van de laatste vrouw die in Frankrijk stierf onder de guillotine. TV5 00:00

• John Travolta in Savages Veronica 22:20

• Mark Ruffalo in View from the Top RTL4 13:55

• Jeroen Willems in Schwerkraft ARTE 01:35

• Charlie Sheen in Red Dawn Veronica 20:30

+ LEES MEER

VANDAAG GEBOREN

Katherine Heigl

Katherine Heigl (36)

Katherine Heigl is een Amerikaanse actrice die doorbrak met haar rol als Izzie Stevens in de serie 'Grey's Anatomy'. De blonde actrice speelde vervolgens in de film Knocked Up me..

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+