compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Steden > Amsterdam > De Uitkijk > Contact-en bioscoopinformatie

De Uitkijk Amsterdam

Contact-en bioscoopinformatie De Uitkijk

De Uitkijk
Zaalinformatie
schermen:  1
stoelen:  86
3D vertoning:  NEE

De Uitkijk

Bioscoop adres

Prinsengracht 452, 1017KE Amsterdam

Reserverings-telefoon: +31-20-2232416

Prijzen
Toegangsprijzen
€ 9,00 (Regulier tarief)
€ 8,00 (Doordeweeks hanteren wij een korting op vertoon van OV-Studentenkaart, CJP-pas, Stadspas of 65+pas. In het weekend gelden deze kortingen niet.)
€ 70,00 Tien-rittenkaart: tien keer naar de film met een gratis kopje koffie of thee per voorstelling.

Plaatsen bij De Uitkijk zijn niet geplaceerd. U kunt dus zelf kiezen of u in de zaal of op het balkon gaat zitten en of u voor- of achterin de zaal plaatsneemt.

Champagne-arrangement
Naast de reguliere cadeaubonnen ter waarde van een of twee bioscoopkaartjes, is er bij de Uitkijk een champagne-arrangement beschikbaar. Dit arrangement is perfect als een cadeau of om uzelf te verwennen! U krijgt twee romantische plaatsen op ons balkon, twee flesjes prosecco en een keuze uit bonbons van chocolaterie Leonidas of zoute hapjes van patisserie Holtkamp. De kosten voor dit arrangement zijn € 35,00. Het arrangement is tevens te verkrijgen middels een cadeaubon. U kunt dit arrangement telefonisch reserveren of bij de kassa in De Uitkijk afhalen.

Maak je bioscoopbezoek in Amsterdam een avondje uit!

Bezoek theAgenda.nl voor meer tips in Amsterdam

Nieuwe films in de bioscoop: week 33/2..
Leonardo DiCaprio star in Columbia Pictures ÒOnce Upon a Time in Hollywood", © 2018 CTMG, Inc. All Rights Reserved. **ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE ON
14-8 Er komen 4 nieuwe films in de bioscoop deze week! Een mooie liefdesdrama en 2 docu’s. Het grote event van het jaar is uiteraard de film van de week: Once Upon a Time ... in Hollywood. De 9e van Quentin Tarantino.