compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU
Home > Steden > Wageningen > Heerenstraat Theater > Contact-en bioscoopinformatie

Heerenstraat Theater Wageningen

Contact-en bioscoopinformatie Heerenstraat Theater

Heerenstraat Theater

Heerenstraat Theater

Bioscoop adres

Molenstraat 1b, 6701DM Wageningen

Reserverings-telefoon: +31-317-414029

Het Heerenstraat Theater is een filmtheater met een kwalitatief hoogstaand en divers filmaanbod. Onze intieme bioscoop beschikt over 3 klassieke zalen met ruim 300 stoelen.

Prijzen

regulier€ 9,50kinderen€ 0,00
65+€ 8,50studenten€ 7,50
Toeslag 3D: €2,00 inclusief bril
betalen met contant geld:  JA
betalen met PIN:  JA
betalen met creditcard:  NEE
online tickets:  NEE
reserveringssysteem:  NEE

Zaalinformatie

schermen:  3
stoelen:  300
grootste aantal stoelen in één zaal:  109
3D vertoning:  JA
IMAX vertoning:  NEE
airco:  JA
Sound System Dolby:  JA
SRD:  JA
DTS:  JA

Horeca

pauze tijdens voorstellingen:  JA
bediening in de zaal:  NEE
foyer café:  JA
foyer loungeruimte:  JA

Voorzieningen

lift:  NEE
rolstoelvriendelijk:  JA
ringleiding:  NEE
overige activiteiten:  nog niets gepland, maar wel regelmatig ladies-nights, boekbesprekingen, live opera's, kinderfeestjes, etc

Bijzonderheden

De bioscoop heeft een zeer intieme en persoonlijke sfeer. Er komen mensen uit de hele regio genieten van mooie arthouse films maar ook van de allernieuwste 3D films. Verder beschikt het theater over een mooi, licht café en een heerlijk zonneterras.

Aanloop

Sinds augustus 2004 draait de bioscoop onder de naam Heerenstraat Theater, daarvoor heette het Molenstraattheater. Doordat de bioscoopzalen beschikken over de meest moderne projectie- en presentatieapparatuur is het Heerenstraat Theater een zeer geschikte locatie voor uw (bedrijfs)presentatie, privéfilm en andere bijzondere activiteiten. Na afloop van uw presentatie bent u van harte welkome in ons prachtige theatercafé. Het theatercafé kan deels worden afgesloten zodat u in alle privacy kunt genieten van lekker glaasje of hapje.

Openbaar vervoer

met de trein: station Ede-Wageningen met de bus vanaf Ede: bus 86 en 88 vanaf Arnhem: bus 51 en 86 vanaf Rhenen: bus 45 en 50

Met de auto

Bij binnenkomst Wageningen, volg het de borden naar het centrum. Het Heerenstraat Theater ligt aan een zijstraat van de winkelstraat (Hoogstraat).

Parkeerinformatie

Gratis parkeren op Rustenburg Betaald parkeren in het gehele centrum. Na sluiten van de winkels en op zondag gratis parkeren.

Steden in de buurt van Wageningen

Godzilla x Kong: The New Empire op 1

17-5 Godzilla x Kong: The New Empire is de nieuwe nummer 1 en geeft de eerdere koplopers Verliefd op Bali en The Beekeeper het nakijken. Film van de week is The Last Deal en Thuiskoopje is The Miracle Club. Nieuw te koop Origin en te huur o.a. Cash Out.