compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

0.03 Seconde

Voor alle leeftijden

Pitch van 0.03 Seconde

0.03 Seconde filmstill

0.03 Seconde filmstill

Delen op facebook
0.03 Seconde
Nederlandse première: 13-4-2017
90 min,

In deze documentaire worden vijf topzwemmers gevolgd op weg naar de Olympische Spelen van 2016, daar waar gevochten wordt op de milliseconden. Het kleinste verschil betekent goud of niets, winnen of verliezen.

0.03 Seconde trailer en bijzonderheden

De vijf zwemmers die worden gevolgd zijn Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman.

Trailer van 0.03 SecondeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film 0.03 Secondehttps://i1.ytimg.com/vi/nUX3m85SNxI/hqdefault.jpg2017-03-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Documentairemaker Suzanne Raes maakte eerder ook de documentaire Hou Me Vast - De Dijk.

0.03 Seconde - Bioscopen, Tijden & Tickets

0.03 Seconde in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je 0.03 Seconde zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In deze documentaire worden vijf topzwemmers gevolgd op weg naar de Olympische Spelen van 2016, daar waar gevochten wordt op de milliseconden. Met onder andere Ranomi Kromowidjojo.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport, waarin talent, gedrevenheid en afzien alles betekenen, maar geen enkele garantie op succes bieden.

0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport, waarin talent, gedrevenheid en afzien alles betekenen, maar geen enkele garantie op succes bieden. De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de gevolgen enorm. Net wel betekent eeuwige roem, net niet een roemloze afgang. Wat betekent het alles te geven voor dat ene moment? Wat doet het met je als je slaagt? En wat als het niet lukt je ambities waar te maken?

Cast & Regisseur

Nieuws over 0.03 Seconde