compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
Film van de week!
MENU

100% Wolf (NL)

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van 100% Wolf (NL)

100% Wolf (NL) filmstill

100% Wolf (NL) filmstill

Delen op facebook
100% Wolf (NL)
Nederlandse première: 7-10-2020
Australië, 2020, 97 min,

In 100% Wolf is Freddy Lupin een afstammeling van een trotse familie van weerwolven. Hij weet zeker dat hij de meest angstaanjagende weerwolf ooit zal worden. Freddy staat voor een schok als zijn eerste "warfing" misgaat en hem in een woeste poedel verandert.

Bekijk bij:

meJanevideoland

100% Wolf (NL) trailer en bijzonderheden

Een Australisch/Belgische co-productie.

Trailer van 100% Wolf (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film 100% Wolf (NL)https://i1.ytimg.com/vi/jNes4Bkrxl0/hqdefault.jpg2020-08-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Alexs Stadermann maakte eerder de animatie-films "Maya the Bee: The Honey Games" (2018) en "Maya: Eerste vlucht" (2014).

100% Wolf (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

100% Wolf (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je 100% Wolf (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Freddy Lupin stamt af van een familie van weerwolven. Hij is gebrand om de meest angstaanjagende weerwolf te worden, maar zijn eerste "warfing" gaat een beetje mis.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.

Productiemaatschappij: Create NSW, Flying Bark Productions, Lotterywest (in association with), ReDefine (animation services), Screen Australia (principal production funding), ScreenWest (in association with), Siamese (in association with), Studio 100 (in association with), The New South Wales Government (financed in associ

Cast & Regisseur

Jai Courtney

Flasheart
Jane Lynch

The Commander
Rhys Darby

Foxwell Cripp
Magda Szubanski

Mrs. Mutton