compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

11:14

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In een kleine Amerikaanse stad vindt om 11:14 uur een ongeluk plaats. In flashbacks worden vijf verschillende verhalen gevolgd, die op één of andere manier met elkaar en met het ongeluk verbonden zijn. Hierin komen thema's als bedrog, extreem vandalisme, seks, stugge dorpsmentaliteit, inktzwarte humor en horror aan bod.
Delen op facebook
11:14
Nederlandse première: 20-1-2005
Canada, Verenigde Staten, 2003, 85 min,

bijzonderheden

Het hoge tempo, de spitsvondige dialogen en de manier waarop de verhalen langzamerhand op geraffineerde wijze met elkaar worden verweven, wijzen op een grote toekomst voor debutant Marcks, die ook nog eens bonuspunten scoort door scheutig om te springen met losgerukte lichaamsdelen en botbreuken van het meest onaangename soort.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De 27-jarige regisseur Greg Marcks, vers afgestudeerd aan de filmschool van Florida, maakte met '11:14' een in Amerika en Canada bejubelde debuutfilm, die ook in het vakblad Variety op veel bijval kon rekenen en vanwege de combinatie van horror en vileine humor met Scream werd vergeleken.

Recensies van 11:14

11:14 - Bioscopen, Tijden & Tickets

11:14 in de bioscoop

Wil je 11:14 zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In een kleine Amerikaanse stad vindt een ongeluk plaats. In flashbacks worden vijf verschillende verhalen gevolgd, die op één of andere manier met elkaar en met het ongeluk verbonden zijn.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Firm Films, MDP Worldwide

Cast & Regisseur