compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

A Dice with 5 Sides

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van A Dice with 5 Sides

A Dice with 5 Sides filmstill

A Dice with 5 Sides filmstill

Delen op facebook
A Dice with 5 Sides
Nederlandse première: 7-9-2023
Italië, Spanje, 2022, 101 min,

In A Dice with 5 Sides ontmoeten twee vreemden elkaar in een appartement voor een seksdate, maar tussen hen ontstaat meteen een speciaal gevoel. Te bang om hun hart te volgen, besluiten Marcello en Herman een spel te spelen, waarbij ze een oude stenen dobbelsteen gebruiken. De jaren verstrijken, terwijl ze blijven spelen, wordt het conflict tussen het verlangen om samen te zijn en de angst voor de zoveelste mislukte relatie steeds problematischer.

Bekijk bij:

A Dice with 5 Sides trailer

Trailer van A Dice with 5 SidesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Dice with 5 Sideshttps://i1.ytimg.com/vi/FSuRA32SRok/hqdefault.jpg2023-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

A Dice with 5 Sides - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Dice with 5 Sides in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Dice with 5 Sides zien? Koop of huur de film hier:De eerste date tussen Marcello en Herman verandert in een spel waarin elke actie wordt gedicteerd door het gooien van een mystieke dobbelsteen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Twee vreemden ontmoeten elkaar in een appartement voor een seksdate, maar er ontstaat meteen een speciaal gevoel tussen hen. Marcello en Herman zijn te bang om hun hart te volgen en besluiten een spel te spelen met een oude dobbelsteen. Ze stellen zes acties vast die moeten worden uitgevoerd, één voor elke kant: een ongemakkelijke waarheid vertellen, iets doen wat de ander leuk vindt, een derde persoon uitnodigen, iets geblinddoekt doen, het appartement verlaten, seks hebben. Naarmate de jaren verstrijken, terwijl ze blijven spelen, wordt het conflict tussen het verlangen om samen te zijn en de angst voor alweer een mislukte relatie steeds problematischer. Zullen ze de kracht kunnen vinden om keuzes te maken en de vicieuze cirkel die ze zijn ingegaan te doorbreken of zal het spel doorgaan totdat het lot voor hen beslist?

Productiemaatschappij: Combo, Stars and bones productions