compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 22-9 t/m 28-9
Film van de week!
MENU

A Gentle Creature

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van A Gentle Creature

A Gentle Creature filmstill

A Gentle Creature filmstill

Delen op facebook
A Gentle Creature
Nederlandse première: 26-10-2017
Frankrijk, 2017, 143 min,

Een vrouw ontvangt een pakketje. Het is het pakketje dat ze opstuurde naar haar man die in de gevangenis zit. Woest gaat ze richting gevangenis, om erachter te komen waarom haar pakketje is teruggestuurd.

A Gentle Creature trailer en bijzonderheden

Deze film beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Cannes. Hij draaide daar in de hoofdcompetitie en maakte zo kans op een Gouden Palm.

Trailer van A Gentle CreatureBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Gentle Creaturehttps://i1.ytimg.com/vi/LBlJOJsRIiA/hqdefault.jpg2017-10-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Sergey Loznitsa maakt zowel speelfilms als documentaires. De documentaires Maidan en The Event zijn van zijn hand.

A Gentle Creature - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Gentle Creature in de bioscoop

Wil je A Gentle Creature zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een vrouw ontvangt een pakketje. Het is het pakketje dat ze opstuurde naar haar man die in de gevangenis zit. Woest gaat ze richting gevangenis, om erachter te komen waarom haar pakketje is teruggestuurd.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een vrouw woont alleen aan de rand van een Russisch dorp. Haar man zit in de gevangenis. Op een dag krijgt ze een pakketje retour dat aan hem gericht was. Ze besluit naar de afgelegen gevangenis te reizen voor een verklaring. Zo begint het verhaal van de strijd tegen een onneembare vesting, waar sociaal onrecht aan de orde van de dag is. De medewerkers van de gevangenis zijn corrupt en de ogenschijnlijk behulpzame dorpsbewoners blijken al even onbetrouwbaar. Toch zet de vrouw alles op alles om haar man te kunnen spreken.?
A Gentle Creature is de derde speelfilm van Sergei Loznitsa (Austerlitz, My Joy) en werd in Nederland gecoproduceerd. Het virtuoze drama is geïnspireerd door Fjodor Dostojevski’s gelijknamige verhaal. De film werd dit jaar in Cannes genomineerd voor een Gouden Palm.

Productiemaatschappij: Against Gravity, Arte France Cinéma, Atoms & Void, Grandfilm, Graniet Film BV, LOOKS Film & TV Produktionen, Slot Machine, Solar Media Entertainment, Studio Uljana Kim, Wild at Art

Cast & Regisseur

Liya Akhedzhakova

Human Rights activist
Boris Kamorzin

Man with the arms in plaster
Marina Kleshcheva

The compassionate one
Sergei Kolesov

Man with spread teeth
A Gentle Creature poster