compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

A mi Madre le Gustan las Mujeres

***1/20
Waardering: 3.5/5

My Mother Likes Women

Pitch

De drie zussen Elvira, Sol en Jimena komen hun moeders verjaardag vieren. Die maakt van de gelegenheid gebruik om mee te delen dat ze, na haar scheiding van hun vader, opnieuw verliefd is. Klein detail: haar nieuwe partner is niet alleen veel jonger dan haar, maar is... een vrouw! Haar dochters willen reageren als de moderne jonge vrouwen die ze (beweren te) zijn, maar vooral Elvira heeft het er knap lastig mee.
Delen op facebook
A mi Madre le Gustan las Mujeres
Spanje, 2002, 96 min,

bijzonderheden

'A mi madre' wordt wel vergeleken met Mujeres al Borde de un Ataque de Nervios van Pedro Almodóvar. Dit regiedebuut van de Spaanse dames Inés París en Daniela Fejerman bleef niet onopgemerkt, dat mag duidelijk zijn. De rol van Elvira wordt fantastisch vertolkt door Leonor Ceballos Watling, die al in 1999 door de European Film Promotion als rijzende ster aan het Europese filmfirmament werd gesignaleerd. Watling, dochter van een Britse vader en Spaanse moeder, is in eigen land een gevierde actrice met reeds 24 rollen op haar naam, waaronder Hable con ella en het meer recente La Mala Educación, twee meesterwerken van opnieuw Almodóvar.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

A mi Madre le Gustan las Mujeres - Bioscopen, Tijden & Tickets

A mi Madre le Gustan las Mujeres in de bioscoop

Wil je A mi Madre le Gustan las Mujeres zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Moeder introduceert haar nieuwe liefde aan haar dochters, maar er is een probleempje: haar nieuwe partner is niet alleen veel jonger dan haar, maar is... een vrouw!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Fernando Colomo Producciones Cinematográficas