compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
Film van de week!
MENU

A Million Little Pieces

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van A Million Little Pieces

Delen op facebook
A Million Little Pieces
Verenigde Staten, 2018, 113 min,

Chicago, 1993. Een jonge schrijver komt terecht in een neerwaartse spiraal van druggebruik. Hij belandt in een ontwenningskliniek in Minnesota en ontmoet daar ervaringsdeskundige Leonard, die hem probeert te laten inzien dat ondanks zijn verslaving en toch sprake is van een keuze. De schrijver kan moeilijk accepteren dat hij verslaafd is, ondanks het feit dat zijn dagen met vele door drugs geïnduceerde hallucinaties gevuld zijn.

Bekijk bij:

meJane

A Million Little Pieces trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het boek met dezelfde titel van James Frey en Rodrigo Corral, oorspronkelijk gepresenteerd als een biografie, maar later ontmaskerd als fictie in 2006. Oprah Winfrey heeft publiekelijk hem flink van langs gegeven vanwege zijn bedrog.

Trailer van A Million Little PiecesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Million Little Pieceshttps://i1.ytimg.com/vi/D3wy5slB6ag/hqdefault.jpg2020-02-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Sam Taylor-Johnson heeft eerder " Fifty Shades of Grey" (2015) Nowhere Boy (2009) en "Love You More" (2008), zij werd bekend met muziekvideo's voor onder andere R.E.M. en Elton John. Sam Taylor-Johnson is getrouwd met hoofdrolspeler Aaron Taylor-Johnson. Hij is bekend van Nocturnal Animals 2016), Avengers: Age of Ultron (2015) en Anna Karenina (2012). Hij speelde ook in de door zijn vrouw gereviseerde Nowhere Boy (2009).

A Million Little Pieces - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Million Little Pieces in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Million Little Pieces zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een jonge schrijver belandt in een ontwenningskliniek in Minnesota en probeert na een periode van ontkenning te werken aan een herstel.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

A Million Little Pieces is het verhaal over James (Aaron Taylor-Johnson), een drugsverslaafde die continu high door het leven gaat. Hij leeft op het randje van de dood en wordt gedwongen opgenomen in een afkickkliniek. Zoals bij iedere verslaafde moet James allereerst het feit erkennen dat hij verslaafd is en zijn demonen onder ogen komen in de constante keuze tussen leven of dood. Met de hulp van andere (ex)verslaafden, waaronder Leonard (Billy Bob Thornton), vindt hij langzamerhand de weg terug naar zijn ware zelf.
Met dit indrukwekkende portret schetst regisseur Sam Taylor-Johnson de strijd van iemand die ‘rock bottom’ gaat en op eigen kracht er weer bovenop moet komen. De film is gebaseerd op het gelijknamige controversiële boek A Million Little Pieces

Productiemaatschappij: The Picture Company, Warner Bros.