compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

A nagy füzet

Pitch van A nagy füzet

A nagy füzet filmstill

A nagy füzet filmstill

Delen op facebook
A nagy füzet
Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk, 2013, 109 min,

Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlig zijn twee jongens volledig aan zichzelf overgeleverd. Ze scholen zichzelf met behulp van bijbelteksten en harden zichzelf. Alles wat ze meemaken tekenen ze op: Het Dikke Schrift. De jongens raken langzamerhand gewend aan de gruwelen van de oorlog.

A nagy füzet trailer en bijzonderheden

Deze film werd door Hongarije ingestuurd als inzending voor de Oscar voor Beste Buitenlandse Film. De film is gebaseerd op het boek van Agota Kristof. In Nederland staat bekend onder de titel Het Dikke Schrift.

Trailer van A nagy füzetBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A nagy füzethttps://i1.ytimg.com/vi/XmAxu0kLRg8/hqdefault.jpg2014-08-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur János Szász maakte eerder Woyzeck (1994). Die film won vele awards.

A nagy füzet - Bioscopen, Tijden & Tickets

A nagy füzet in de bioscoop

Wil je A nagy füzet zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlig zijn twee jongens volledig aan zichzelf overgeleverd. Ze scholen zichzelf met behulp van bijbelteksten en harden zichzelf. Alles wat ze meemaken tekenen ze op: Het Dikke Schrift. Naar het boek van Agota Kristof.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Amour Fou Filmproduktion, Centre National de la Cinématographie (CNC), Dolce Vita Films, Filmfonds Wien, German Federal Film Board, Hungarian Film Fund, Hunnia Filmstúdió, Intuit Pictures, Medienboard Berlin-Brandenburg, Mitteldeutsche Medienförderung (MDM)

Cast & Regisseur

Nieuws over A nagy füzet