compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

A Quiet Place Part II

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van A Quiet Place Part II

Emily Blunt (Evelyn Abbott)

Emily Blunt (Evelyn Abbott)

Delen op facebook
A Quiet Place Part II
Nederlandse première: 24-6-2021
Verenigde Staten, 2020, 97 min,

Na de gebeurtenissen thuis, wordt de familie Abbott nu geconfronteerd met de verschrikkingen van de buitenwereld. Gedwongen om het onbekende in te gaan, realiseren ze zich dat de wezens die op geluid jagen niet de enige bedreigingen zijn die op de loer liggen buiten het zandpad.

Bekijk bij:

A Quiet Place Part II trailer en bijzonderheden

Brian Tyree Henry werd oorspronkelijk gecast, maar stopte vanwege planningsconflicten. Djimon Hounsou verving hem terwijl de film al in productie was.

Trailer van A Quiet Place Part IIBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Quiet Place Part IIhttps://i1.ytimg.com/vi/rOhnDyItnOg/hqdefault.jpg2021-05-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur en regisseur John Krassinski regisseerde eerder A Quiet Place (2018) en "The Hollars" (2016) en acteerde naast A Quiet Place (2018 ook in "13 Hours" (2016) en Promised Land (2012).

A Quiet Place Part II - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Productiemaatschappij: BUF, Paramount Pictures, Platinum Dunes, Sunday Night

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Nieuws over A Quiet Place Part II