compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > A Quiet Place

A Quiet Place

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

drama, horror, thriller

Pitch van A Quiet Place
A Quiet Place: Emily Blunt (Evelyn) en Millicent Simmonds
A Quiet Place: Emily Blunt (Evelyn) en Millicent Simmonds
Delen op facebook
A Quiet Place
Nederlandse première: 12-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 90 min,
Een gezin probeert te overleven in een wereld waarin angstaanjagende wezens jagen op gehoor. Elk geluid kan dus hun dood betekenen.
trailer en bijzonderheden over A Quiet Place
Het originele scenario bevatte slechts 1 gesproken zin.
Aanloop van A Quiet Place
Regisseur John Krasinski speelt de hoofdrol en heeft het scenario mede geschreven. Hij is onder andere bekend van zijn rol in de serie 'The Office USA' en de film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Medespeelster en Krasinksi's fictieve en werkelijke echtgenote Emily Blunt is onder meer bekend van Edge of Tomorrow.
BioscoopAgenda van A Quiet Place

A Quiet Place in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
In de nieuwe thriller A Quiet probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid.

In de nieuwe thriller A Quiet probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter. A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.