compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

A Quiet Place

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van A Quiet Place

Delen op facebook
A Quiet Place
Nederlandse première: 12-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 90 min,

Een gezin probeert te overleven in een wereld waarin angstaanjagende wezens jagen op gehoor. Elk geluid kan dus hun dood betekenen.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

A Quiet Place trailer en bijzonderheden

Het originele scenario bevatte slechts 1 gesproken zin.

Trailer van A Quiet PlaceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Quiet Placehttps://i1.ytimg.com/vi/eFypWcqJh20/hqdefault.jpg2017-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur John Krasinski speelt de hoofdrol en heeft het scenario mede geschreven. Hij is onder andere bekend van zijn rol in de serie 'The Office USA' en de film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Medespeelster en Krasinksi's fictieve en werkelijke echtgenote Emily Blunt is onder meer bekend van Edge of Tomorrow.

Synopsis distributeur

In de nieuwe thriller A Quiet probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid.

In de nieuwe thriller A Quiet probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter. A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

Productiemaatschappij: Paramount Pictures, Platinum Dunes, Sunday Night

Nieuws over A Quiet Place