compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A Star is Born (lange versie)

A Star is Born (lange versie)

****1/2
Waardering: 4.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

drama, musical, muziekfilm, romantiek

Pitch van A Star is Born (lange versie)
A Star is Born (lange versie): Bradley Cooper (Jackson Maine) en Lady Gaga (Ally)
A Star is Born (lange versie): Bradley Cooper (Jackson Maine) en Lady Gaga (Ally)
Delen op facebook
A Star is Born (lange versie)
Nederlandse première: 4-10-2018
Verenigde Staten, 2018, 136 min,
In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal van de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - een onbekende, worstelende zangeres.
trailer en bijzonderheden over A Star is Born (lange versie)
De film is gebaseerd op het verhaal van William A. Wellman en Robert Carson, die ook het script schreven voor de originele versie in 1937 (A Star Is Born (1937)) en ook een Oscar voor kregen.
Aanloop van A Star is Born (lange versie)
Eerste hoofdrol in een grote speelfilm van Lady Gaga. Regiedebuut van Bradley Cooper.

Dit verhaal met dezelfde titel al eerder driemaal verfilmd in 1937, in 1954 en in 1976, dat laatste was met Barbra Streisand en Kris Kristofferson.
BioscoopAgenda van A Star is Born (lange versie)

A Star is Born (lange versie) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en meervoudig Oscar- genomineerde® superster Lady Gaga.

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en meervoudig Oscar- genomineerde® superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.
In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.