compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

A Tale of Love and Desire

Pitch

In A Tale of Love and Desire groeit Ahmed - een jonge Franse student van Algerijnse komaf - op in de buitenwijken van Parijs. Op de universiteit ontmoet hij Farah, een jong Tunesisch meisje vol energie dat net in Parijs is aangekomen. Terwijl hij een verzameling sensuele en erotische Arabische literatuur ontdekt waarvan hij nooit had gedacht dat het bestond, wordt Ahmed diep verliefd op Farah, en hoewel hij letterlijk overweldigd wordt door verlangen, probeert hij het te weerstaan.
Delen op facebook
A Tale of Love and Desire
Frankrijk, Tunesië, 2021, 102 min,

A Tale of Love and Desire trailer en bijzonderheden

De film won Beste Film en Beste Nieuwkomer (1e en 2e werk) tijdens Rome MedFilm Festival 2021.

Trailer van A Tale of Love and DesireBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Tale of Love and Desirehttps://i1.ytimg.com/vi/g-hj_LtkexE/hqdefault.jpg2022-03-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Leyla Bouzid maakte eerder peine j'ouvre les yeux (2015).

A Tale of Love and Desire - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Tale of Love and Desire in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Tale of Love and Desire zien? Koop of huur de film hier:De 18-jarige student van Algerijnse komaf ontdekt een verzameling sensuele en erotische Arabische literatuur en probeert zijn ontluikende liefde te weerstaan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Arte France Cinma (co-production), Blue Monday Productions, Canal+ (participation), Centre national du cinma et de l'image anime (CN, Cin+ (participation), Cinmage 14 (in association with), Fonds Images de la Diversit (support)

Cast & Regisseur

Zbeida Belhajamor

Farah Kallel
Sami Outalbali

Ahmed Ouannas
Bouraouïa Marzouk

La mre de Karim
Aurélia Petit

Professeur Anne Morel
Leyla Bouzid

Regisseur