compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

A Teströl és Lélekröl

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van A Teströl és Lélekröl

Delen op facebook
A Teströl és Lélekröl
Nederlandse première: 14-12-2017
Hongarije, 2017, 116 min,

Mária werkt in het slachthuis maar valt buiten de boot omdat ze Asperger heeft. De enige die toenadering zoekt is haar gehandicapte baas Endre, die zich niet alleen in Mária herkent, maar ook dezelfde dromen blijkt te hebben.

A Teströl és Lélekröl trailer en bijzonderheden

A Teströl és Lélekröl won de Sydney Film Prize in 2017.

Trailer van A Teströl és LélekrölBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Teströl és Lélekrölhttps://i1.ytimg.com/vi/lQOyX1x3OQc/hqdefault.jpg2017-10-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste speelfilm van de Hongaarse regisseuse Ildiko Enyedi in 18 jaar. Haar laatste speelfilm was Simon Magus uit 1999.

A Teströl és Lélekröl - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Teströl és Lélekröl in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Teströl és Lélekröl zien? Koop of huur de film hier:Mária werkt in het slachthuis, maar valt buiten de boot omdat ze Asperger heeft. De enige die toenadering zoekt is haar gehandicapte baas Endre, die zich niet alleen in Mária herkent, maar ook dezelfde dromen blijkt te hebben.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De introverte Mária is nog maar net begonnen met werken in een abattoir als de nieuwe kwaliteitscontroleur, als het geroddel onder haar collega’s al begint. Mária gedraagt zich opvallend anders. Ze zit tijdens de lunch altijd alleen in stilte, ze neemt haar werk extreem serieus en houdt zich strikt aan de regels. Haar wereld is er een die bestaat uit cijfers en gegevens die in haar geheugen geprent staan. De enige op werk die toenadering zoekt is haar baas Endre. Ondanks de gesloten karakters van beiden leren ze elkaar steeds beter kennen en ontdekken ze per toeval ’s nachts hetzelfde te dromen. Ze zijn met stomheid geslagen. Hun relatie en de manier waarop ze in het leven staan verandert, als ze overdag hun dromen samen na beginnen te spelen.

Productiemaatschappij: Hungarian National Film Fund, Inforg-M&M Film Kft., Postoffice Films

Cast & Regisseur