compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A Teströl és Lélekröl

A Teströl és Lélekröl

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, filmhuis, romantiek

Pitch van A Teströl és Lélekröl
A Teströl és Lélekröl: Alexandra Borbély (Mária)
A Teströl és Lélekröl: Alexandra Borbély (Mária)
Delen op facebook
A Teströl és Lélekröl
Nederlandse première: 14-12-2017
Hongarije, 2017, 116 min,
Mária werkt in het slachthuis maar valt buiten de boot omdat ze Asperger heeft. De enige die toenadering zoekt is haar gehandicapte baas Endre, die zich niet alleen in Mária herkent, maar ook dezelfde dromen blijkt te hebben.
trailer en bijzonderheden over A Teströl és Lélekröl
A Teströl és Lélekröl won de Sydney Film Prize in 2017.
Aanloop van A Teströl és Lélekröl
Dit is de eerste speelfilm van de Hongaarse regisseuse Ildiko Enyedi in 18 jaar. Haar laatste speelfilm was Simon Magus uit 1999.
BioscoopAgenda van A Teströl és Lélekröl

A Teströl és Lélekröl in de bioscoop

Wil je A Teströl és Lélekröl zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor A Teströl és Lélekröl.


Mária werkt in het slachthuis, maar valt buiten de boot omdat ze Asperger heeft. De enige die toenadering zoekt is haar gehandicapte baas Endre, die zich niet alleen in Mária herkent, maar ook dezelfde dromen blijkt te hebben.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De introverte Mária is nog maar net begonnen met werken in een abattoir als de nieuwe kwaliteitscontroleur, als het geroddel onder haar collega’s al begint. Mária gedraagt zich opvallend anders. Ze zit tijdens de lunch altijd alleen in stilte, ze neemt haar werk extreem serieus en houdt zich strikt aan de regels. Haar wereld is er een die bestaat uit cijfers en gegevens die in haar geheugen geprent staan. De enige op werk die toenadering zoekt is haar baas Endre. Ondanks de gesloten karakters van beiden leren ze elkaar steeds beter kennen en ontdekken ze per toeval ’s nachts hetzelfde te dromen. Ze zijn met stomheid geslagen. Hun relatie en de manier waarop ze in het leven staan verandert, als ze overdag hun dromen samen na beginnen te spelen.