compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Abominable 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Abominable 3D

Abominable 3D filmstill

Abominable 3D filmstill

Delen op facebook
Abominable 3D
Nederlandse première: 9-10-2019
China, Verenigde Staten, 97 min,

Met Abominable nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.

Abominable 3D trailer

Trailer van Abominable 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Abominable 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/P95YBUHlwNs/hqdefault.jpg2019-10-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Abominable 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Abominable 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Abominable 3D zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met Abominable nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi (Chloe Bennet) een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin (Tenzing Norgay Trainor) en Peng (Albert Tsai) hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.? ?Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara (Sarah Paulson) en zakenman Burnish (Eddie Izzard), die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation, Pearl Studio