compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Ailo, Het Dappere Rendier (NL)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Ailo, Het Dappere Rendier (NL)

Ailo, Het Dappere Rendier (NL) filmstill

Ailo, Het Dappere Rendier (NL) filmstill

Delen op facebook
Ailo, Het Dappere Rendier (NL)
Nederlandse première: 6-11-2019
Finland, Frankrijk, 2018, 86 min,

Aïlo: een odyssee in Lapland vertelt de strijd over het voortbestaan van een klein wild rendier, kwetsbaar voor de uitdagingen die zijn eerste jaar benadrukken. Het ontwaken in de wilde wereld is een echt verhaal in het hart van de grandioze landschappen van Lapland.

Bekijk bij:

meJane

Ailo, Het Dappere Rendier (NL) trailer

Trailer van Ailo, Het Dappere Rendier (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ailo, Het Dappere Rendier (NL)https://i1.ytimg.com/vi/VRqEH52gtHU/hqdefault.jpg2019-08-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Voor regisseur Guillaume Maidatchevsky is dit de eerste film die hij zelf regisseert. In zijn vorige jaren was hij ooit de tweede mederegisseur voor de documentaire 'Paris 2011: La grande inondation' (2006).

Ailo, Het Dappere Rendier (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ailo, Het Dappere Rendier (NL) in de bioscoop

Wil je Ailo, Het Dappere Rendier (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Aïlo: een odyssee in Lapland vertelt de strijd over het voortbestaan van een klein wild rendier, kwetsbaar voor de uitdagingen die zijn eerste jaar benadrukken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In dit spannende verhaal ga je mee op reis met Aïlo en beleef je een fantastisch avontuur in Lapland.

Aïlo is een dapper baby-rendier dat wordt geboren op de grote ijzige vlakte in Lapland. Aïlo heeft na zijn geboorte maar heel weinig tijd om te overleven. Hij moet in vijf minuten opstaan en leren lopen om zijn moeder te volgen. Samen met de kudde rendieren reizen ze duizenden kilometers om sappig grasland te vinden. Onderweg ontmoet Aïlo een heleboel andere dieren, zoals een poolvos, een hermelijn en een veelvraat. Maar het is ook rennen geblazen als een roedel hongerige wolven de kudde op de hielen zit. In dit spannende verhaal ga je mee op reis met Aïlo en beleef je een fantastisch avontuur in Lapland. Verteld door Floortje Dessing.

Productiemaatschappij: Ascot Elite Home Entertainment (in association wit, Borsalino Productions (co-production), Centre National de la Cinématographie (CNC) (suppo, Entourage Pictures (participation), FilmCamp (in association with), Gaumont (co-production), Matila Röhr Productions (MRP) (co-production), OCS, Région Ile-de-France (support), The Creative Europe Programme of the European Unio, Valdés (co-production)

Cast & Regisseur

Aldebert

Narrator (French version)
Prinssi

Aïlo the Reindeer
Ailo, Het Dappere Rendier (NL) poster