compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 1-12 t/m 7-12
Film van de week!
MENU

Ainbo: Heldin van de Amazone (NL)

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Ainbo: Heldin van de Amazone (NL)

Ainbo: Heldin van de Amazone (NL) filmstill

Ainbo: Heldin van de Amazone (NL) filmstill

Delen op facebook
Ainbo: Heldin van de Amazone (NL)
Nederlandse première: 1-8-2021
2021, 84 min,

In Ainbo: Spirit Of The Amazon wordt het thuis van Ainbo — diep in het Amazone-regenwoud — meer en meer bedreigd. Samen met haar vriendjes besluit ze een heldhaftige reis te ondernemen naar de bescherm-godin van haar dorp, daarvoor moet ze de gevaarlijkste jungle ter wereld doorkruisen.

Ainbo: Heldin van de Amazone (NL) trailer en bijzonderheden

De film is een coproductie van Peru en Nederland. De Duitser Richard Claus en de Peruaan Jose Zelada namen plaats in de regisseursstoelen. Zelada en zijn broers César en Sergio, die de
film coproduceerden namen als rolmodel voor het titelpersonage hun moeder Zandra, die opgroeide in een klein dorpje in het regenwoud en haar kinderen herhaaldelijk meenam naar de plek van hun eigen jeugd.

Trailer van Ainbo: Heldin van de Amazone (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ainbo: Heldin van de Amazone (NL)https://i1.ytimg.com/vi/JfVw_N3VoVc/hqdefault.jpg2020-11-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Richard Claus maakte eerder The Little Vampire (2017) en was ook producent bij enkele succesvolle Nederlandse producties zoals Hoe Duur was de Suiker (2013), Black Butterflies (2010) en Wit licht (2008).
De rol van Meneer de Witte wordt in de originele versie ingesproken door Thom Hoffman.

Ainbo: Heldin van de Amazone (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ainbo: Heldin van de Amazone (NL) in de bioscoop

Wil je Ainbo: Heldin van de Amazone (NL) zien? Koop of huur de film hier:Diep in het Amazone-jungle begint Ainbo aan een epische reis samen met haar vriendjes om hun huis te redden in het regenwoud.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf. Te zien in 2D en 3D.

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuze schildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama. Samen met haar twee knotsgekke Amazone gidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is. AINBO: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf. Te zien in 2D en 3D.

Productiemaatschappij: Tunche Films (animation production)

Cast & Regisseur

Nieuws over Ainbo: Heldin van de Amazone (..