compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

Alice, Darling

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Alice, Darling

Wunmi Mosaku (Sophie), Anna Kendrick (Alice) en Kaniehtiio Horn (Tess)

Wunmi Mosaku (Sophie), Anna Kendrick (Alice) en Kaniehtiio Horn (Tess)

Delen op facebook
Alice, Darling
Nederlandse première: 23-3-2023
Canada, Verenigd Koninkrijk, 2022, 90 min,

In Alice, Darling zit Alice vast in een psychologische gewelddadige relatie Simon, haar vriendinnen organiseren een interventie. Alice krijgt een nieuw perspectief, maar dan staat ineens Simon op de stoep en hij zint op wraak.

Alice, Darling trailer en bijzonderheden

Regiedebuut van Mary Nighy.

Trailer van Alice, DarlingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Alice, Darlinghttps://i1.ytimg.com/vi/kOlejcrt4ZQ/hqdefault.jpg2023-01-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Mary Nighy - dochter van acteur Bill Nighy en actrice Diana Quick - is vooral bekend als actrice van Marie Antoinette (2006), "Tormented" (2009) en "Into the Night" (2010).
Anna Kendrick is zeer productief en was onder meer te zien in A Simple Favor (2018), The Accountant (2016), Pitch Perfect (2012) en Up in the Air (2009) - waarvoor ze een Oscar-nominatie kreeg beste interpretatie voor een actrice in een bijrol.
Charlie Carrick was eerde te zien in Le loup et le lion (2021), Daniel (2019) en Eadweard (2015).

Alice, Darling - Bioscopen, Tijden & Tickets

Alice, Darling in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Alice (Anna Kendrick) zit gevangen in een gewelddadige relatie. Ze wordt door haar vriend Simon psychisch mishandeld en tot het uiterste gedreven. Wanneer ze een weekendje weg is met twee goede vriendinnen leert Alice zichzelf opnieuw kennen en kan ze haar leven meer in perspectief plaatsen. Langzaam wordt ze minder afhankelijk van de giftige relatie waar ze in zit. Maar de wraak van Simon is even onvermijdelijk als verwoestend en stelt de kracht, moed en diepe vriendschappen van Alice op de proef.

Productiemaatschappij: Babe Nation Films, Castelletto Films (in association with), Elevation Pictures, Ontario Creates (with the participation of)

Cast & Regisseur