compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

All Inclusive

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van All Inclusive

Tibor Lukács (Jacco), Aiko Beemsterboer (Loïs), Bing van Son (Bink) en Jennifer Hoffman (Sylvie)

Tibor Lukács (Jacco), Aiko Beemsterboer (Loïs), Bing van Son (Bink) en Jennifer Hoffman (Sylvie)

Delen op facebook
All Inclusive
Nederlandse première: 16-3-2023
Nederland, 2023, 115 min,

In All Inclusive gaat een gezin naar een paradijselijk vakantiepark waar alles inbegrepen is, maar dan wiebelt het huwelijk van de ouders door een midlife crisis van beide partners en de stress van kibbelende puberkinderen.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

All Inclusive trailer en bijzonderheden

Tibor Lukács ontwikkelde zelf deze film, waar hij dus zelf de hoofdrol speelt.

Trailer van All InclusiveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film All Inclusivehttps://i1.ytimg.com/vi/FLGSVoZSUPE/hqdefault.jpg2023-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Aniëlle Webster heeft ervaring als regisseur van zowel televisieseries als bioscoopfilms, ze is vooral bekend van de speelfilms Huisvrouwen bestaan niet (2017), Wat Is Dan Liefde (2019) en Huisvrouwen bestaan niet 2 (2019).
De speelfilm Homies (2015) was de doorbraak voor Tibor Lukács, hij was ook te zien in Hartenstrijd (2016), Op gepaste afstand (2020) en Mini-Zlatan (2022).
Jennifer Hoffman was eerder te zien in de speelfilms Spion van Oranje, Bro's Before Ho's (2013), Hartenstrijd (2016), Hallo Bungalow (2015), Mijn bijzonder rare week met Tess (2019) en Luizenmoeder - De Film (2021).

All Inclusive - Bioscopen, Tijden & Tickets

All Inclusive in de bioscoop

Wil je All Inclusive zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) komen in een crisis wanneer Sylvie een pauze wil.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In deze komedie wordt de relatie tussen Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) zwaar op de proef gesteld, als Sylvie tijdens een vakantie naar een resort aankondigt een pauze in te willen lassen.

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

Productiemaatschappij: Greenfield Film Productions

Nieuws over All Inclusive