compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

All My Life

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van All My Life

Delen op facebook
All My Life
Nederlandse première: 26-11-2020
Verenigde Staten, 2020, 92 min,

In All My Life krijgt een jong stel — die bezig zijn met een horeca-carrière op te bouwen — heel slecht nieuws en besluit hun bruiloft te vervroegen wanneer de bruidegom in spe een diagnose krijgt van leverkanker. Maar ze hebben geen geld voor een bruiloft.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

All My Life trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, naar een origneel script van Todd Rosenberg.

Trailer van All My LifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film All My Lifehttps://i1.ytimg.com/vi/PyX6mDrTFxE/hqdefault.jpg2020-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Marc Meyers maakte eerder "My Friend Dahmer" (2017) en Human Capital (2019).
Jessica Rothe is bekend van Happy Death Day (2017) en La La Land (2016).
Harry Shum Jr. is bekend van Glee, hij was eerder te zien in Crazy Rich Asians (2018) en Step Up 2 the Streets (2008).

All My Life - Bioscopen, Tijden & Tickets

All My Life in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

All My Life is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.

Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent. All My Life is geregisseerd door Marc Meyers naar een origneel script van Todd Rosenberg. De film is geproduceerd door Todd Garner and Sean Robins (Tag en Playing with Fire) voor Broken Road Production met Robin Fisichella en Gina Matthews als uitvoerend producenten.

Productiemaatschappij: Broken Road Productions, Perfect World Pictures, Universal Pictures

Cast & Regisseur