compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

All of Those Voices

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van All of Those Voices

Delen op facebook
All of Those Voices
Nederlandse première: 22-3-2023
Verenigd Koninkrijk, 2023, 108 min,

In Louis Tomlinson: All Of Those Voices maakt Louis Tomlinson de overstap van lid van de jongensband One Direction naar de ruwe pad van solo-artiest. Tomlinson tobt met de hoogtepunten van supersterrendom en de dieptepunten van persoonlijke tragedie en de betrouwbaarheid van zijn stem.

All of Those Voices trailer en bijzonderheden

Niet eerder vertoonde home movie beelden en onbeperkte toegang achter de schermen van Louis' uitverkochte 2022 World Tour.

Trailer van All of Those VoicesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film All of Those Voiceshttps://i1.ytimg.com/vi/1CWgfthPdjA/hqdefault.jpg2023-03-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Geregisseerd door Charlie Lightening, de filmmaker achter het bekroonde Liam: As It Was (2019).

All of Those Voices - Bioscopen, Tijden & Tickets

All of Those Voices in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je All of Those Voices zien? Koop of huur de film hier:Van lid van One Direction tot een soloartiest, die de uitdagingen en triomfen vastlegde die zijn pad bepaalden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

All Of Those Voices is een verhaal over de kracht van zelfontdekking en de moed die nodig is om trouw te zijn aan jezelf.

Louis Tomlinson: All Of Those Voices geeft een verfrissend rauwe en realistische kijk op de muzikale reis van Louis Tomlinson. Deze film geeft een intieme en onverbloemde kijk op Louis' leven en carrire. Door middel van nooit eerder vertoonde home movie beelden en toegang achter de schermen van Louis' uitverkochte 2022 World Tour, biedt All Of Those Voices een unieke kijk op hoe het is om een muzikant te zijn. Van de hoogtepunten van supersterrendom tot de dieptepunten van persoonlijke tragedie, Louis' verhaal is er een van veerkracht en vastberadenheid. De film verkent zijn reis van lid van One Direction naar een soloartiest en laat de uitdagingen en triomfen zien die zijn pad hebben bepaald. De film laat ook een kant van Louis zien die fans nooit eerder hebben gezien, als hij worstelt met de druk van de roem en het gewicht van zijn eigen stem. All Of Those Voices is een verhaal over de kracht van zelfontdekking en de moed die nodig is om trouw te zijn aan jezelf. Geregisseerd door Charlie Lightening, de filmmaker achter het bekroonde Liam:As It Was.

Productiemaatschappij: 78 Productions, Trafalgar Releasing