compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Alpha

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Alpha

Kodi Smit-McPhee

Kodi Smit-McPhee

Delen op facebook
Alpha
Nederlandse première: 30-8-2018
Verenigde Staten, Verenigde Staten, 2018, 96 min,

IJstijd, 20.000 jaar geleden. Tijdens een buffeljacht raakt een jonge jager afgezonderd van zijn groep. Hij treft een wolf en ze raken steeds meer aan elkaar gehecht.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Alpha trailer en bijzonderheden

De film was oorspronkelijk gepland om in september 2017 uit te komen en zelfs de trailer stond al in juli 2017 online, maar de release werd uiteindelijk één jaar uitgesteld.
De film werd gefilmd in de buurt van East Coulee, Alberta, Canada.

Trailer van AlphaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Alphahttps://i1.ytimg.com/vi/m0EHUHHrIxw/hqdefault.jpg2017-07-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste langspeelfilm die Albert Hughes zonder zijn tweelingbroer Allen filmt. Samen filmden ze eerder The Book of Eli (2010), "Dead Presidents" (1995) en "Menace II Society" (1993).

Alpha - Bioscopen, Tijden & Tickets

Alpha in de bioscoop

Wil je Alpha zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

IJstijd, 20.000 jaar geleden. Tijdens een buffeljacht raakt een jonge jager afgezonderd van zijn groep. Hij treft een wolf en ze raken steeds meer aan elkaar gehecht.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een episch overlevingsverhaal dat zich 20.000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste ijstijd.

Een episch avontuur dat zich 20,000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt een jongeman gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis. Aanvankelijk met tegenzin ontfermt hij zich over een wolf die zijn roedel is kwijtgeraakt. De twee leren al snel op elkaar te vertrouwen en worden zowaar vrienden. Samen doorstaan ze talloze gevaren in hun missie de weg naar huis terug te vinden voordat de dodelijke winter aanbreekt. Met o.a. Kodi Smit-McPhee (The Road, ParaNorman, X-Men: Apocalypse) en Jóhannes Haukur Johannesson (Noah, Game of Thrones). Geregisseerd door Albert Hughes (The Book of Eli).

Productiemaatschappij: Studio 8