compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Ambient Trip Commander

Pitch

In Ambient Trip Commander werkt de geeky Samantha Tapfersten in een synthesizerwinkel en speelt 's avonds RPG-spelletjes. Op een dag ontvangt ze een uitnodiging van een hackersgroep om het dorpje Lonetal te bezoeken, ze reist af naar de Alpen en een groot mysterie ontvouwt zich.
Delen op facebook
Ambient Trip Commander
2022, 70 min,

bijzonderheden

De animatie is met de hand getekend door Danny Wolters zelf, in 14 maanden. De originele soundtrack is in handen van Wolfers zelf.

Ambient Trip Commander vertelt het verhaal van Samantha Tapfersten, een geeky jonge vrouw die een nogal saai leven leidt in een middelgrote Europese stad. Ze heeft een alledaagse baan bij een synthesizerwinkel en brengt haar eenzame avonden door met het spelen van RPG-games. Op een dag ontvangt ze een cryptische e-mail van een hackersgroep die haar uitnodigt in Lonetal, een afgelegen dorp ergens diep in de Alpen. Wanneer ze naar Lonetal afreist worden de dingen steeds sinisterder en begint zich een groots mysterie te ontvouwen.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Danny Wolfers maakte eerder ook de muziek voor "Swan Song of the Skunk Ape" (2015).

Ambient Trip Commander - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ambient Trip Commander in de bioscoop

Wil je Ambient Trip Commander zien? Koop of huur de film hier:Solo-filmproject van Legowelt (Danny Wolfers) over een geeky vrouw die een uitnodiging krijgt van een hackersgroep.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Danny Wolfers

Regisseur