compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

And Life Goes On

Pitch

Na de aardbeving van Guilan reizen de filmregisseur en zijn zoon Puya naar het verwoeste gebied om de acteurs te zoeken van de film die de regisseur daar een paar jaar geleden maakte, "Waar is het Huis van mijn Vriend" (1987). Tijdens hun zoektocht ontdekten ze hoe mensen die alles hadden verloren tijdens de aardbeving nog steeds hoop hebben en proberen ten volle van het leven te genieten.
Delen op facebook
And Life Goes On
Iran, 1992, 95 min,

bijzonderheden

Zowel de regisseur als zijn zoon worden gespeeld door niet-professionele acteurs. De regisseur werd gespeeld door een man die als financieel adviseur werkte en zijn zoon werd gespeeld door de zoon van de cameraman van de film.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

And Life Goes On - Bioscopen, Tijden & Tickets

And Life Goes On in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je And Life Goes On zien? Koop of huur de film hier:Een regisseur en zijn zoon keren terug naar een gebied dat is beschadigd door de aardbeving in Guilan, in de hoop de kinderen te vinden die een paar jaar eerder in zijn film te zien waren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Kanun parvaresh fekri