compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > André Hazes - Zij Gelooft in Mij

André Hazes - Zij Gelooft in Mij

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

documentaire

Pitch van André Hazes - Zij Gelooft in Mij
Gedurende tien maanden wordt zanger André Hazes voor, tijdens en na steeds groter wordende optredens gevolgd. Elke keer weer heeft hij de zenuwen. Duidelijker wordt het dat de liedjes recht uit zijn hart komen.
Delen op facebook
André Hazes - Zij Gelooft in Mij
Nederlandse première: 2002
Nederland, 1999, 86 min,
bijzonderheden over André Hazes - Zij Gelooft in Mij
Openhartig documentaire, die als beste film werd verkozen bij het IDFA (1999). De film betekende een heuse come-back voor de zanger die voor de media een karikatuur van zichzelf was geworden. Je hoeft geen fan van Hazes te zijn om dit buitengewoon fraaie portret te kunnen waarderen. Natuurlijk zingt de kleine grote volkszanger een paar smartlappen tijdens grote en kleine optredens. Daarnaast wordt hij veel achter de schermen en thuis, in zijn villa in Vinkeveen die sprekend lijkt op het huis in de knakworstreclame.
André Hazes tobde al geruime tijd met z'n gezondheid en overleed op 23 september 2004 aan een hartstilstand. Hij werd slechts 53 jaar.
Aanloop van André Hazes - Zij Gelooft in Mij
John Appel regisseerde ook Senegal Surplace (2003) en The Last Victory (2004). Hazes speelde in De Boezemvriend naast André van Duin in 1982.
BioscoopAgenda van André Hazes - Zij Gelooft in Mij

André Hazes - Zij Gelooft in Mij in de bioscoop

Wil je André Hazes - Zij Gelooft in Mij zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


10 Maanden lang wordt zanger André Hazes voor, tijdens en na optredens gevolgd. Elke keer weer heeft hij de zenuwen. Duidelijker wordt het dat de liedjes recht uit zijn hart komen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen