compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU

André Hazes - Zij Gelooft in Mij

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch

Gedurende tien maanden wordt zanger André Hazes voor, tijdens en na steeds groter wordende optredens gevolgd. Elke keer weer heeft hij de zenuwen. Duidelijker wordt het dat de liedjes recht uit zijn hart komen.
Delen op facebook
André Hazes - Zij Gelooft in Mij
Nederland, 1999, 86 min,

bijzonderheden

Openhartig documentaire, die als beste film werd verkozen bij het IDFA (1999). De film betekende een heuse come-back voor de zanger die voor de media een karikatuur van zichzelf was geworden. Je hoeft geen fan van Hazes te zijn om dit buitengewoon fraaie portret te kunnen waarderen. Natuurlijk zingt de kleine grote volkszanger een paar smartlappen tijdens grote en kleine optredens. Daarnaast wordt hij veel achter de schermen en thuis, in zijn villa in Vinkeveen die sprekend lijkt op het huis in de knakworstreclame.
André Hazes tobde al geruime tijd met z'n gezondheid en overleed op 23 september 2004 aan een hartstilstand. Hij werd slechts 53 jaar.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

John Appel regisseerde ook Senegal Surplace (2003) en The Last Victory (2004). Hazes speelde in De Boezemvriend naast André van Duin in 1982.

André Hazes - Zij Gelooft in Mij - Bioscopen, Tijden & Tickets

André Hazes - Zij Gelooft in Mij in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je André Hazes - Zij Gelooft in Mij zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


10 Maanden lang wordt zanger André Hazes voor, tijdens en na optredens gevolgd. Elke keer weer heeft hij de zenuwen. Duidelijker wordt het dat de liedjes recht uit zijn hart komen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Zeppers Film & TV

Cast & Regisseur

Jos Brink

Televisionhost
Rachel Hazes

Zichzelf
Roxie Hazes

Zichzelf
John Appel

Regisseur