compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Andre Rieu's 2023 Maastricht Concert: Love Is All Around

Voor alle leeftijden

Pitch

De Koning van de Wals nodigt u uit voor zijn gloednieuwe bioscoopconcert Love is All Around, vanuit zijn prachtige geboortestad Maastricht!
Delen op facebook
Andre Rieu's 2023 Maastricht Concert: Love Is All Around
Nederlandse première: 26-8-2023
161 min,

Andre Rieu's 2023 Maastricht Concert: Love Is All Around trailer

Trailer van Andre Rieu's 2023 Maastricht Concert: Love Is All AroundBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Andre Rieu's 2023 Maastricht Concert: Love Is All Aroundhttps://i1.ytimg.com/vi/oH8Oe4n1opQ/hqdefault.jpg2023-06-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Andre Rieu's 2023 Maastricht Concert: Love Is All Around - Bioscopen, Tijden & Tickets

Andre Rieu's 2023 Maastricht Concert: Love Is All Around in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Andre Rieu's 2023 Maastricht Concert: Love Is All Around zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Koning van de Wals nodigt u uit voor zijn gloednieuwe bioscoopconcert Love is All Around, vanuit zijn prachtige geboortestad Maastricht!
André Rieu organiseert dit jaar opnieuw zijn glorieuze jaarlijkse zomerevenement op het iconische Vrijthof. Het concert wordt een muzikaal feest met hartverwarmende stukken die liefdevol door André zijn uitgekozen, met klassiekers, populaire meezingers en heerlijke walsen waarop je wilt dansen.
Samen met zijn geliefde Johann Strauss Orkest, werkt André samen met het charmante Gospelkoor en speciale gasten, om u en uw geliefden een verfrissend, romantisch, leuk feest te bezorgen in een bioscoop bij u in de buurt - u zult voelen dat de liefde alom aanwezig is!