compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Andre Rieu - Under The Stars

Concert

Pitch

André Rieu keert terug naar het Vrijthof in zijn geboorteplaats Maastricht met een groots openluchtconcert met als gasten het Harlem Gospel Choir, het Soweto Gospel Choir en de Oscar-winnende acteur Sir Anthony Hopkins.
Delen op facebook
Andre Rieu - Under The Stars
2020, 120 min,

bijzonderheden

Anthony Hopkins schreef het stuk "And The Waltz Goes On" speciaal met Rieu in gedachten. André Rieu speelde het voor het eerst in Maastricht.
De sopraansoliste Mirusia Louwerse ertolkt zwevend de van Mary Poppins bekende 'Supercalifragilisticexpialidocious'.
Er worden 4 nummers vertolkt en naast eerder genoemde gasten zijn er ook optredens van het St. Petersburg trio, de lokale act 'Ziesjoem', Kimmy Skota en de Platin tenoren.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Naast orkestdirigent is André Rieu ook actief als componist. zo schreef hij de muziek voor Toscaanse bruiloft (2014) en is hij op veel soundtracks te horen vooral zijn versie van de 'Boléro'.

Andre Rieu - Under The Stars - Bioscopen, Tijden & Tickets

Andre Rieu - Under The Stars in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Andre Rieu - Under The Stars zien? Koop of huur de film hier:André Rieu keert weer op het Vrijthof met als gasten het Harlem Gospel Choir, het Soweto Gospel Choir en acteur Anthony Hopkins.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series