compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Angry Birds 2 3D (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Angry Birds 2 3D (NL)

Angry Birds 2 3D (NL) filmstill

Angry Birds 2 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
Angry Birds 2 3D (NL)
Nederlandse première: 21-8-2019
Finland, Verenigde Staten, 2019, 97 min,

De vogels die niet kunnen vliegen en sluwe groene varkens brengen hun vete naar de 'next level'. Oeps. Dan ontdekken ze dat er een derde eiland is, de Adelaarseiland. Eigenlijk zouden ze samen moeten gaan werken tegen deze nieuwe vijand, eigenlijk.

Angry Birds 2 3D (NL) trailer en bijzonderheden

Negentiende film van Sony Animation en laatste voor het sluitende decennium, hiermee vestigt Sony definitief haar naam als animatie-studio na Disney en DreamWorks..

Trailer van Angry Birds 2 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Angry Birds 2 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/sKEasHDclvM/hqdefault.jpg2019-08-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film is vooraf gegaan door "The Angry Birds Movie" (2016).

Angry Birds 2 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Angry Birds 2 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Angry Birds 2 3D (NL) zien? Koop of huur de film hier:De vogels die niet kunnen vliegen en sluwe groene varkens brengen hun vete naar de 'next level'.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending.

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad), Bomb (Danny McBride) en Mighty Eagle (Peter Dinklage) om Chucks zus Silver (Rachel Bloom) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Bill Hader), zijn assistente Courtney (Awkwafina), en zijn techneut Garry (Sterling K. Brown). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Productiemaatschappij: Rovio Entertainment, Sony Pictures Animation