compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Anna

Anna

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, thriller

Pitch van Anna
Sasha Luss (Anna)
Sasha Luss (Anna)
Delen op facebook
Anna
Nederlandse première: 12-9-2019
Frankrijk, 2019, 120 min,
De Russische model Anna heeft alles in zich om een modesensatie te worden, ze heeft ook alles in zich om de beste geheimagent te worden. Dan krijgt de CIA een bovengemiddeld interesse in haar.
trailer en bijzonderheden over Anna
Als kind ambieerde Sasha Lus een carrière als danseres, maar na een enkelblessure moest ze ervan af zien.
De film heeft een moeizame publiciteitscampagne achter de rug, ondanks de topcast met Luke Evans, Helen Mirren en Cillian Murphy, leidde de #MeToo-aantijgingen aan het adres van regisseur Luc Besson de aandacht af van de film.
Sasha Lus lijkt de nieuwe film-muse te zijn van Luc Besson die eerder relaties aan ging met actrices uit zijn film zoals Anne Parillaud (Nikita), Maïwenn (Léon en The Fifth Element) en Milla Jovovich (The Fifth Element en Joan of Arc)
Aanloop van Anna
Voormalig fotomodel Sasha Lus maakte eerder haar speelfilmdebuut in de film Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) van regisseur Luc Besson. Besson is vooral bekend van zijn actiefilms met een vrouw in een belangrijke rol, zoals Lucy (2014), Léon (1994) en "La Femme Nikita" (1990).
Recensies van Anna
BioscoopAgenda van Anna

Anna in de bioscoop

Synopsis distributeur
Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.