compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Anna (2019)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Anna (2019)

Sasha Luss (Anna)

Sasha Luss (Anna)

Delen op facebook
Anna (2019)
Nederlandse première: 12-9-2019
Frankrijk, 2019, 120 min,

De Russische model Anna heeft alles in zich om een modesensatie te worden, ze heeft ook alles in zich om de beste geheimagent te worden. Dan krijgt de CIA een bovengemiddeld interesse in haar.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Anna (2019) trailer en bijzonderheden

Als kind ambieerde Sasha Lus een carrière als danseres, maar na een enkelblessure moest ze ervan af zien.
De film heeft een moeizame publiciteitscampagne achter de rug, ondanks de topcast met Luke Evans, Helen Mirren en Cillian Murphy, leidde de #MeToo-aantijgingen aan het adres van regisseur Luc Besson de aandacht af van de film.
Sasha Lus lijkt de nieuwe film-muse te zijn van Luc Besson die eerder relaties aan ging met actrices uit zijn film zoals Anne Parillaud (Nikita), Maïwenn (Lion en The Fifth Element) en Milla Jovovich (The Fifth Element en Joan of Arc)

Trailer van Anna (2019)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Anna (2019)https://i1.ytimg.com/vi/iys1cssGwvg/hqdefault.jpg2019-05-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Voormalig fotomodel Sasha Lus maakte eerder haar speelfilmdebuut in de film Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) van regisseur Luc Besson. Besson is vooral bekend van zijn actiefilms met een vrouw in een belangrijke rol, zoals Lucy (2014), Lion (1994) en "La Femme Nikita" (1990).

Recensies van Anna (2019)

Anna (2019) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Anna (2019) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Anna (2019) zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

De Russische model Anna heeft alles in zich om een modesensatie te worden, ze heeft ook alles in zich om de beste geheimagent te worden. Van de regisseur van Nikita en Léon.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Productiemaatschappij: Canal+, Ciné+, EuropaCorp, OCS, TF1

Cast & Regisseur

Cillian Murphy

Lenny Miller
Luke Evans

Alex Tchenkov
Eric Godon

Vassiliev
Luc Besson

Regisseur
Anna (2019) poster