compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Anna

Anna

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Anna

Sasha Luss (Anna)

Sasha Luss (Anna)

Delen op facebook
Anna
Nederlandse première: 12-9-2019
Frankrijk, 2019, 120 min,
De Russische model Anna heeft alles in zich om een modesensatie te worden, ze heeft ook alles in zich om de beste geheimagent te worden. Dan krijgt de CIA een bovengemiddeld interesse in haar.

Anna trailer en bijzonderheden

Als kind ambieerde Sasha Lus een carrière als danseres, maar na een enkelblessure moest ze ervan af zien.
De film heeft een moeizame publiciteitscampagne achter de rug, ondanks de topcast met Luke Evans, Helen Mirren en Cillian Murphy, leidde de #MeToo-aantijgingen aan het adres van regisseur Luc Besson de aandacht af van de film.
Sasha Lus lijkt de nieuwe film-muse te zijn van Luc Besson die eerder relaties aan ging met actrices uit zijn film zoals Anne Parillaud (Nikita), Maïwenn (Léon en The Fifth Element) en Milla Jovovich (The Fifth Element en Joan of Arc)
Trailer van AnnaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Annahttps://i1.ytimg.com/vi/iys1cssGwvg/hqdefault.jpg2019-05-13

Aanloop

Voormalig fotomodel Sasha Lus maakte eerder haar speelfilmdebuut in de film Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) van regisseur Luc Besson. Besson is vooral bekend van zijn actiefilms met een vrouw in een belangrijke rol, zoals Lucy (2014), Léon (1994) en "La Femme Nikita" (1990).

Recensies van Anna

Anna - Bioscopen, Tijden & Tickets

Anna in de bioscoop

Wil je Anna zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 48 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De Russische model Anna heeft alles in zich om een modesensatie te worden, ze heeft ook alles in zich om de beste geheimagent te worden. Van de regisseur van Nikita en Léon.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Productiemaatschappij: Canal+, Ciné+, EuropaCorp, OCS, TF1

Cast & Regisseur

Cillian Murphy

Lenny Miller
Luke Evans

Alex Tchenkov
Eric Godon

Vassiliev
Luc Besson

Regisseur
Anna poster