compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

ANNE+

***1/20
Waardering: 3.5/5

TV-serie

Pitch

ANNE+ is een serie over de lesbische twintiger Anne die in Amsterdam woont en studeert.

In het eerste seizoen zie je hoe Anne terug kijkt op alle relaties die ze heeft gehad tijdens haar studententijd in Amsterdam. In zes afleveringen leer je over Anne's turbulente liefdesleven en hoe deze verschillende relaties hebben bijgedragen aan wie ze vandaag is.
Delen op facebook
ANNE+
Nederlandse première: 23-9-2021
2018,

ANNE+ trailer en bijzonderheden

De eerste seizoen van de serie werd uitgebracht als web-serie, die de cross-over maakte naar de tv. Het tweede seizoen wordt uitgezonden door BNNVARA op NPO 3.

De serie is ook verkocht aan Channel 4 (Engeland).

Trailer van ANNE+Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film ANNE+https://i1.ytimg.com/vi/PjpNg6klrKU/hqdefault.jpg2019-08-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De serie ANNE+

Seizoenen van de serie ANNE+

  Aanloop

  Regisseur Valerie Bisscheroux was eerder als producent betrokken bij verschillende korte films, met Anne+ debuteert zij als (serie) regisseur.
  Actrice Hanna van Vliet was eerder te zien in Oh Baby (2017), Broers (2017) en Ron Goossens, Low Budget Stuntman (2017).

  ANNE+ - Bioscopen, Tijden & Tickets

  ANNE+ in de bioscoop

  De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

  Synopsis distributeur

  Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

  Productiemaatschappij: Millstreet Films (produced by)

  Nieuws over ANNE+