compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 27-1 t/m 2-2
Film van de week!
MENU

Annie (NL)

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Annie (NL)

Cameron Diaz (Miss Hannigan) en Quvenzhané Wallis (Annie)

Cameron Diaz (Miss Hannigan) en Quvenzhané Wallis (Annie)

Delen op facebook
Annie (NL)
Nederlandse première: 18-12-2014
Verenigde Staten, 2014, 118 min,

Het vrolijke meisje Annie is als baby door haar ouders achtergelaten. Ze leeft in een pleeggezin, met de strenge moeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Als de invloedrijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) Annie ontmoet, krijgt hij het slinkse plan om haar te gebruiken voor zijn politieke campagne. Will profileert zich naar de buitenwereld als Annie's redder. Echter heeft de optimistische aard van Annie ook een helende werking op de serieuze politicus.

Annie (NL) trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de klassieke musical Annie.

Trailer van Annie (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Annie (NL)https://i1.ytimg.com/vi/nasLuiP-1E0/hqdefault.jpg2014-12-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Er zijn veel vingers in deze pap; er zijn onder andere de namen Will Smith, Shawn Carter (Jay-Z) en Tyran Smith verbonden aan het productieproces van de film.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Aaron Sowd Productions, CAP, Codex Digital, Columbia Pictures, Henry's International Cuisine, Marcy Media, Overbrook Entertainment, Sony Pictures Entertainment (SPE), Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Annie (NL) poster

Nieuws over Annie (NL)