compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 05 2-2 t/m 8-2
Film van de week!
MENU

Ant-Man Marathon 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5

Marathon

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Ant-Man Marathon 3D

Evangeline Lilly (Hope Van Dyne / Wasp) en Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man)

Evangeline Lilly (Hope Van Dyne / Wasp) en Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man)

Delen op facebook
Ant-Man Marathon 3D
Nederlandse première: 18-7-2018
Verenigde Staten, 2018, 118 min,

Fans van Ant-Man opgelet! Dit jaar kan je naar een marathonvoorstelling met Ant-Man 3D en de nieuwe Ant-Man and the Wasp 3D achter elkaar!

Ant-Man Marathon 3D trailer en bijzonderheden

Dit is de 20e film in het Marvel Cinematic Universe (MCU), de generatie Marvelfilms die vanaf 2007 uitkwam.

Trailer van Ant-Man Marathon 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ant-Man Marathon 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/eNDXOZySko0/hqdefault.jpg2018-07-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film is een vervolg op Ant-Man (2015), die net als dit deel geregisseerd is door Peyton Reed. Deze film speelt zich af na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War (2016).

Ant-Man Marathon 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ant-Man Marathon 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ant-Man Marathon 3D zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Fans van Ant-Man opgelet! Dit jaar kan je naar een marathonvoorstelling met Ant-Man 3D en de nieuwe Ant-Man and the Wasp 3D achter elkaar!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Deze zomer komt het Marvel Cinematic Universe met Ant-Man and The Wasp een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten.

Deze zomer komt het Marvel Cinematic Universe met Ant-Man and The Wasp een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten. In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als superheld en als vader en probeert hij zijn privéleven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man. Als hij wordt opgeroepen door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij weer in actie komen voor een belangrijke nieuwe missie. Hij moet opnieuw het Ant-Man pak aantrekken en samen met The Wasp leren vechten als een team om de wereld te redden van een bedreiging uit de Quantum Realm. Ant-Man and The Wasp wordt geregisseerd door Peyton Reed met acteurs Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip “T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder-Fortson, Randall Park, with Michelle Pfeiffer, with Laurence Fishburne, and Michael Douglas. Kevin Feige produceert de film met Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Stephen Broussard, Charles Newirth en Stan Lee als de uitvoerende producenten. Chris McKenna & Erik Sommers, Paul Rudd & Andrew Barrer & Gabriel Ferrari hebben het verhaal geschreven.

Productiemaatschappij: Marvel Studios

Cast & Regisseur

Paul Rudd

Scott Lang / Ant-Man
Evangeline Lilly

Hope Van Dyne / Wasp
Michael Douglas

Dr. Hank Pym
Laurence Fishburne

Dr. Bill Foster
Michelle Pfeiffer

Janet Van Dyne / Wasp
Peyton Reed

Regisseur