compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Arjan’s Big Year

Pitch van Arjan’s Big Year

Delen op facebook
Arjan’s Big Year
Nederlandse première: 1-2-2018
Nederland, 78 min,

Vogelaar Arjan Dwarshuis probeerde in 2016 het wereldrecord 'vogelsoorten spotten in één jaar' te verbreken. Tijdens zijn tocht bezoekt hij de meest afgelegen plekken ter wereld en ziet de vreemdste vogels. Maar het vernietigende effect van de mens is helaas ook zichtbaar.

Arjan’s Big Year trailer en bijzonderheden

Dwarshuis moest voor het wereldrecord meer dan 6000 vogelsoorten spotten, verspreid over ruim veertig landen. De natuur heeft soms flink te lijden onder menselijk handelen, maar soms hoort hij ook succesverhalen waarin het mensen is gelukt het tij te keren.

Presentator Humberto Tan heeft de voice-over van deze film verzorgd.

Trailer van Arjan’s Big YearBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Arjan’s Big Yearhttps://i1.ytimg.com/vi/B9EvkSLYcDM/hqdefault.jpg2018-01-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Arjan Dwarshuis was te gast in het tv-programma RTL Late Night van Humberto Tan.

Arjan’s Big Year - Bioscopen, Tijden & Tickets

Arjan’s Big Year in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De jonge vogelaar Arjan Dwarshuis trok in 2016 de wereld rond om zoveel mogelijk vogelsoorten in één jaar tijd te zien. Zijn doel: het voorgaande record breken. Hij moest daarvoor meer dan 6000 (!) vogelsoorten zien. Arjan bezocht daarvoor ruim veertig landen, bewandelde de hoogste bergketens, de heetste woestijnen en de meest afgelegen tropische regenwouden. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen komen mooi in beeld tijdens de vele hoogte- en dieptepunten van de zoektocht. Natuurlijk zijn er ook prachtige beelden van kleurrijke vogels en indrukwekkende landschappen te zien. Daarnaast is er aandacht voor het verwoestende effect dat de mens heeft op de natuur en er komen diverse lokale natuurbeschermers aan het woord met soms hoopgevende succesverhalen die het tij kunnen keren. Presentator Humberto Tan heeft de voice-over van deze film verzorgd.