compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Atardi

The Life Of Curacao's Musical Genius Rudy Plaate

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Atardi

Atardi filmstill

Atardi filmstill

Delen op facebook
Atardi
Nederlandse première: 18-2-2021
Nederlandse Antillen, 2020, 120 min,

In dit intieme portret legt filmmaker Selwyn de Wind vast hoe Rudy Plaate zich van jongs af aan ontwikkelt en uitgroeit tot een van de grootste muzikanten van de voormalige Nederlandse Antillen.

Atardi trailer

Trailer van AtardiBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Atardihttps://i1.ytimg.com/vi/ebig1_wz9bM/hqdefault.jpg2021-02-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Atardi - Bioscopen, Tijden & Tickets

Atardi in de bioscoop

Wil je Atardi zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In dit intieme portret legt filmmaker Selwyn de Wind vast hoe Rudy Plaate zich van jongs af aan ontwikkelt en uitgroeit tot een van de grootste muzikanten van de voormalige Nederlandse Antillen. Familie en vrienden vertellen in een chronologisch eerbetoon het verhaal van Plaate’s kleurrijke leven. De documentaire Atardi - The Life of Curacao's Muscial Genius Rudy Plaate werd opgenomen gedurende een periode van vijf jaar en volgt de hoogte- en dieptepunten in het leven en werk van muzieklegende Rudy Plaate. Uitgebreid archiefmateriaal wordt gecombineerd met interviews van familie, vrienden en andere muziekkenners. De Wind kreeg volledige toegang tot Plaate en schetst een intiem portret van zijn leven, terwijl hij leert omgaan met dementie.

Productiemaatschappij: De Wind Imaging, Pantalla Chica Productions

Cast & Regisseur