compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Avengers: Infinity War 3D

Avengers: Infinity War 3D

****1/2
Waardering: 4.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur, fantasy, science fiction

Pitch van Avengers: Infinity War 3D
Avengers: Infinity War 3D: Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man)
Avengers: Infinity War 3D: Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man)
Delen op facebook
Avengers: Infinity War 3D
Nederlandse première: 25-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 149 min,
De machtige Thanos brengt niet alleen de wereld in gevaar, maar het hele universum. De helden van The Avengers en The Guardians of the Galaxy moeten zich meer dan ooit inspannen om Thanos tegen te houden.
trailer en bijzonderheden over Avengers: Infinity War 3D
Volgens Marvel zijn er 64 hoofdpersonages in deze film. De film is de eerste speelfilm die volledig met IMAX 2-D digital cameras is opgenomen.

De film heette oorspronkelijk 'Avengers: Infinity War Part 1&2', maar werd hernoemd door de gebroeders Russo om als op zichzelf staande films uitgebracht te kunnen worden.
Aanloop van Avengers: Infinity War 3D
Deze film speelt zich af na de ruzie tussen The Avengers in Captain America: Civil War (2016).
BioscoopAgenda van Avengers: Infinity War 3D

Avengers: Infinity War 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
De Marvel Cinematic Universe brengt na 10 jaar de ultieme, meest gevreesde confrontatie aller tijden naar het scherm in de spectaculaire film Marvel's Avengers: Infinity War.

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.