compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Bad Boys: Ride or Die

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Bad Boys: Ride or Die

Will Smith (Mike Lowrey) en Martin Lawrence (Marcus Burnett)

Will Smith (Mike Lowrey) en Martin Lawrence (Marcus Burnett)

Delen op facebook
Bad Boys: Ride or Die
Nederlandse première: 6-6-2024
Verenigde Staten, 2024, 115 min,

In Bad Boys: Ride or Die moeten twee ervaren politiemannen uit Miami aan de slag om de naam van hun voormalige baas te zuiveren, die postuum beschuldigd wordt van corruptie. Door een list moeten zij uit handen van de politie te blijven en buiten de wet te werken om de zaak op te lossen.

Bad Boys: Ride or Die trailer en bijzonderheden

Eerste film met Will Smith sinds het incident tijdens de Oscar-gala van 2022, waarbij hij stand-up comedian en presentator Chris Rock een klap verkocht nadat Rock een grap maakte ten koste van de vrouw van Smith.

Trailer van Bad Boys: Ride or DieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bad Boys: Ride or Diehttps://i1.ytimg.com/vi/DHAiPO5FHSA/hqdefault.jpg2024-05-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs Adil & Bilall maakten eerder de zeer succesvolle Bad Boys For Life (2020) en maakten naam met de Belgische productie Black (2015) en "Gangsta" (2018).

Bad Boys: Ride or Die - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bad Boys: Ride or Die in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht. Will Smith en Martin Lawrence zijn weer te zien als Mike Lowrey en Marcus Burnett en verder met o.a. Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith en Tiffany Haddish. Bad Boys: Ride or Die is opnieuw geregisseerd door Adil & Bilall.

Productiemaatschappij: Columbia Pictures, Jerry Bruckheimer Films, Westbrook Studios

Cast & Regisseur