compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Ballad of a White Cow

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Ballad of a White Cow

Avin Poor Raoufi (Bita) en Maryam Moqadam (Mina (as Maryam Moqadam))

Avin Poor Raoufi (Bita) en Maryam Moqadam (Mina (as Maryam Moqadam))

Delen op facebook
Ballad of a White Cow
Nederlandse première: 4-11-2021
Frankrijk, Iran, 2020, 105 min,

In Ballad of a Low blijkt dat Mina's man onschuldig was aan de misdaad waarvoor hij werd geëxecuteerd. De bureaucratie verontschuldigt zich voor de gerechtelijke dwaling en biedt uitzicht op financiële compensatie.Maar zij wenst een publiekelijke excuus. Net als het geld opraakt en ze haar flat verliest, verschijnt er een vreemdeling genaamd Reza. Hij beweert Babak een schuld te hebben schuldig die hij nu wil vereffenen.

Bekijk bij:

Cinemember

Ballad of a White Cow trailer

Trailer van Ballad of a White CowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ballad of a White Cowhttps://i1.ytimg.com/vi/Sn-571tcHXQ/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ballad of a White Cow - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ballad of a White Cow in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Mina’s leven staat op zijn kop wanneer ze bij de rechtbank hoort dat haar man Babak een jaar eerder ten onrechte is geëxecuteerd. De rechter verklaart dat het dan toch de wil van Allah geweest moet zijn, anders was het niet gebeurd. De autoriteiten verontschuldigen zich en willen Mina financiële compensatie bieden voor het leed dat zij veroorzaakt hebben. In het belang van haar dochter en haarzelf start Mina een stil protest tegen het systeem. Net wanneer ze bijna door haar geld heen is, staat Reza voor haar deur en beweert een oude vriend van Babak te zijn. Reza had nog een schuld uitstaan bij hem en komt deze nu betalen. Hoewel Mina in het begin wat terughoudend is, laat ze hem steeds meer in haar leven toe. Niet wetende wat het verband is dat ze bij elkaar bracht.

Productiemaatschappij: Caracteres Productions, Filmsazan Cooperation

Cast & Regisseur

Maryam Moqadam

Mina (as Maryam Moqadam)
Lili Farhadpour

Mina's neighbour
Farid Ghobadi

Reza's colleague
Mohammad Heidari

Real estate advisor