compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Beyto

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Beyto

Beyto filmstill

Beyto filmstill

Delen op facebook
Beyto
Nederlandse première: 2-6-2022
Zwitserland, 2020, 98 min,

In Beyto lijkt sterzwemmer Beyto — de enige zoon van een Turks immigranten gezin — een gouden toekomst tegemoet te gaan, maar wanneer hij gevoelens heeft voor zijn zwemcoach Mike, stort zijn wereld snel in elkaar. Hoe kom je uit de kast bij een conservatief gezin is de puzzel die Beyto en zijn ouders moeten zien op te lossen.

Bekijk bij:

Beyto trailer

Trailer van BeytoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Beytohttps://i1.ytimg.com/vi/hbBYXoauwaM/hqdefault.jpg2021-11-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Beyto - Bioscopen, Tijden & Tickets

Beyto in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Beyto zien? Koop of huur de film hier:Opkomend sterzwemmer, de Turkse, Beyto ziet zijn mooie toekomst verdampen wanneer hij gevoelens krijgt voor zijn zwem coach.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als de enige zoon van een Turks immigranten gezin verliefd raakt op zijn zwemcoach stort hun wereld in en nemen ze hun toevlucht tot een list.

Vanuit het oogpunt van zijn jonge zwemcoach Mike zou alles zo gemakkelijk zijn voor Beyto. Hij moet gewoon zijn conservatieve Turkse ouders vertellen dat hij homo is en verliefd op Mike! Maar Beyto aarzelt. Want hoewel hij al jaren bij zijn ouders in Zwitserland woont, weet hij heel goed hoe zij en hun omgeving over homoseksualiteit denken. Wanneer hij eindelijk de moed vat, nemen de ouders hun toevlucht tot een list.

Productiemaatschappij: Lomotion, Sulaco Film