compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Bigfoot Family 3D (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Bigfoot Family 3D (NL)

Bigfoot Family 3D (NL) filmstill

Bigfoot Family 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
Bigfoot Family 3D (NL)
Nederlandse première: 7-10-2020
België, Frankrijk, 2020, 88 min,

In Bigfoot Family weet Adam dat hijsuperkrachten heeft, maar probeert een zo gewoon mogelijk tiener te zijn. Zijn vader -- die net terug is na jare gezworven te hebben in de wildernis -- vertrekt naar Alaska om actie te voeren tegen een machtige oliemaatschappij te voeren, maar dan verdwijnt hij spoorloos. Adam gaat hem zoeken met in zijn kielzog zijn moeder, Trapper en Wilbur.

Bigfoot Family 3D (NL) trailer en bijzonderheden

De film was genomineerd voor beste lange speelfilm tijdens het Annecy International Animated Film Festival 2020.

Trailer van Bigfoot Family 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bigfoot Family 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/PK5asdOn_MU/hqdefault.jpg2020-10-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Co-regisseur Jeremy Degruson maakte eerder The Son of Bigfoot (2017) en The House of Magic (2013) werkte samen met de zeer ervaren Belgische regisseur Ben Stassen, bekend van The House of Magic (2013), Sammy's Avonturen: de Geheime Doorgang (NL) (2010) en Fly Me to the Moon (2007).

Bigfoot Family 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bigfoot Family 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bigfoot Family 3D (NL) zien? Koop of huur de film hier:Adam heeft superkrachten, maar probeert een zo gewoon mogelijk tiener te zijn, maar dan verdwijnt zijn vader.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Cast & Regisseur

Ben Stassen

Regisseur
Puggy

Muziek
Bigfoot Family 3D (NL) poster

Nieuws over Bigfoot Family 3D (NL)