compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 17-9 t/m 23-9
Film van de week!
MENU

Bigfoot Family 3D (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch

Adam heeft superkrachten, maar probeert een zo gewoon mogelijk tiener te zijn. Zijn vader vertrekt naar Alaska om actie te voeren tegen een machtige oliemaatschappij te voeren, maar dan verdwijnt hij spoorloos. Adam gaat hem zoeken met in zijn kielzog zijn moeder, Trapper en Wilbur.
Delen op facebook
Bigfoot Family 3D (NL)
Nederlandse première: 7-10-2020
2020, 88 min,

Bigfoot Family 3D (NL) trailer

Trailer van Bigfoot Family 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bigfoot Family 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/PK5asdOn_MU/hqdefault.jpg2020-09-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bigfoot Family 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bigfoot Family 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Cast & Regisseur