compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Bigfoot Family

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Bigfoot Family

Bigfoot Family filmstill

Bigfoot Family filmstill

Delen op facebook
Bigfoot Family
Nederlandse première: 7-10-2020
België, Frankrijk, 2020, 88 min,

In Bigfoot Family weet Adam dat hijsuperkrachten heeft, maar probeert een zo gewoon mogelijk tiener te zijn. Zijn vader -- die net terug is na jare gezworven te hebben in de wildernis -- vertrekt naar Alaska om actie te voeren tegen een machtige oliemaatschappij te voeren, maar dan verdwijnt hij spoorloos. Adam gaat hem zoeken met in zijn kielzog zijn moeder, Trapper en Wilbur.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Bigfoot Family trailer en bijzonderheden

De film was genomineerd voor beste lange speelfilm tijdens het Annecy International Animated Film Festival 2020.

Trailer van Bigfoot FamilyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bigfoot Familyhttps://i1.ytimg.com/vi/PK5asdOn_MU/hqdefault.jpg2020-08-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Co-regisseur Jeremy Degruson maakte eerder The Son of Bigfoot (2017) en The House of Magic (2013) werkte samen met de zeer ervaren Belgische regisseur Ben Stassen, bekend van The House of Magic (2013), Sammy's Avonturen: de Geheime Doorgang (NL) (2010) en Fly Me to the Moon (2007).

Bigfoot Family - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bigfoot Family in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bigfoot Family zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Adam heeft superkrachten, maar probeert een zo gewoon mogelijk tiener te zijn, maar dan verdwijnt zijn vader.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Nieuws over Bigfoot Family