compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 05 2-2 t/m 8-2
Film van de week!
MENU

Bigfoot Junior 3D (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Bigfoot Junior 3D (NL)

Bigfoot Junior 3D (NL) filmstill

Bigfoot Junior 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
Bigfoot Junior 3D (NL)
Nederlandse première: 26-7-2017
België, Frankrijk, 2017, 92 min,

De 13-jarige Adam is op zoek in het bos naar zijn vader als hij achter de waarheid komt: zijn vader is Bigfoot, het legendarische wezen. Bigfoot verstopt zich voor HairCo, die hem gebruiken voor experimenten. Adam haalt tijd met zijn vader in terwijl hij zijn speciale krachten leert kennen.

Bigfoot Junior 3D (NL) trailer en bijzonderheden

In de Nederlandse versie van deze film wordt de stem van Adam ingesproken door Buddy Vedder, de presentator van de Kids Top 20.

Trailer van Bigfoot Junior 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bigfoot Junior 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/clmB7aD-JEs/hqdefault.jpg2017-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De makers van deze film maakte eerder ook Robinson Crusoe en Sammy's avonturen: De geheime doorgang.

Bigfoot Junior 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Productiemaatschappij: Dada Studios, Illuminata Pictures, Independent Films, nWave Pictures, Shaw Organisation, StudioCanal, Waterman Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over Bigfoot Junior 3D (NL)